Upgrade bazujący na DDR 4 (z myślą o AM5 w przyszłości)?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Chłodzonko wygląda na trochę mniejsze jak MORA 600, Może MORA IV. Wiec generalnie cewki lepiej słychac. -
Przez duniek · Opublikowano
ale tu nie chodzi o to ze przeplacili u janusza, tylko ze ceny były wieksze jak mi ktos mowi ze 15 lat bede miał "darmowy" prąd za ktory płace 5k/rok a inwestycja w PAKIET darmowego prądu (PV) wychodzi 50k tzn ze ZYSKUJE 25k w tym okresie nagle jak by stwierdził ze jednak mam za dobrze i zmienia warunek umowy na mniejszy okres to jestem do tyłu, wiec łamie warunki umowy - wg mnie nie zmienią tego a ludzie oddaja i tak 20/30% na starych zasadach magazyny energii mega tanie teraz, i spokojnie mozesz cale zuzycie przeniesc na taryfe drugą gdzie dystrybucja kosztuje grosze -
Przez Hard Reset · Opublikowano
A jak zablokujesz fps np na 60 FPS albo 100 FPS to to samo ? Spróbuj przez chill w adrenaline nie przez RTSS. -
Przez galakty · Opublikowano
A gdzie ja piszę że mam niszowe auto? XD Brałem rozsądkiem. Mówię tylko że DSy są brzydkie i mi się nie podobają, a że się wyróżniają na drodze to spoko. Obrazić Wam Francuza to jak elektryka czy chińczyka widzę, od razu się zlatują Ogólnie środek byłby niezły gdyby nie te "diamentowe" przyciski, no sorry tandeta.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi