Jakie wybrać chłodzenie procesora?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez duniek · Opublikowano
tyle ze my rozmawiamy o innych typach backplatow ja chce zrobic pełny backplate montowany zamiast tego małego oryginalnego, ten co dales linka od EKWB montuje sie jako drugi i jest styk blacha-blacha wiec guma odkształca sie rownimiernie na lga115x ek mial cos takiego kiedys jak chce teraz zrobic - nazywalo sie to EK-LGA115x TRUE Backplate - miało gwinty jak ten mały backplate z tyłu dzieki temu zachowywalo sie idealną sztywnosc płyty druk 3d mam free (szczegolnie takie male elementy), dostep do lasera i poliweglanu mam -
Przez bleidd · Opublikowano
Ale zdajesz sobie sprawę, że wybrałeś młotek do otwierania słoika i teraz nam próbujesz wmówić, że młotki są głupie i prymitywne bo nie odkręcają słoików? Analogii mam nadzieję tłumaczyć nie muszę. Ja mógłbym podsumować gry, w które grasz infantylnymi produkcjami dla ludzi, którzy nie potrafią się skupić na niczym co nie jest kolorowiutkie i nie ma piu piu co 2 sekundy. -
Przez wallec · Opublikowano
Znalazłem pure gema, stał dzisiaj na ulicy. https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/renault-espace-ID6Hrf4S.html -
Przez Kadajo · Opublikowano
Krąg życia Debile siedzą z telefonami, firma obniża jakość dostosowując się do debili, debilizm postępuje, firma się dostosowuje, debile siedzą z telefonami... To dlatego dziś rozrywka jest taka głupia i płytka. A jak ktoś pisze ze mu się podoba a wam nie to już wiecie dlaczego. -
Przez Alek_M · Opublikowano
U mnie teraz -12.2. Z tego co patrzę po pogodach, to o 5 rano było -14.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi