PCMark10 v2.0
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
To trzeba mieć szczęście, ja raczej nawet za rok bym tego nie osiągnął co Rob. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja bym sprzedał Asrocka, za takie rzeczy jakie odwala cyrki to też jest współwinny temu wszystkiemu. Czy Intel czy AMD, zależy jak to sam widzisz, ale zapewne nie kupiłbym kolejny raz 9800x3d, tylko już coś innego i na innej płycie np MSI. -
Przez azgan · Opublikowano
Leon zniszczony i zmęczony życiem jak Geralt z Rivii, nawet golenie ma już gdzieś a i tak jest kozakiem 😁 -
Przez Sawyer1916 · Opublikowano
Gra ewidentnie przeżywa zastój, sam gram już mniej, choć regularnie. Gra mi się dobrze, ale można już śmiało powiedzieć, że BF6 żadnym przełomem technologicznym, gameplayowym w serii nie jest i nie będzie. Trochę ogólnie zaczyna irytować mnie schemat przerzucania się od 2 do 4 lat na kolejne wydanie BFa. Człowiek nabija godziny, poznaje mapy, łapie skilla, odblokowuje ten cały syf, maksuje bronie i po dwóch latach jebut - nowa gra, społeczność odpływa i rób to samo od początku na innych mapach i szczuplejszy o 300-400 złotych. Jeśli okaże się, że nowy BF wyjdzie w ciągu dwóch lat to z całą pewnością szóstka jest moim ostatnim Battlefieldem na długo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi