PCMark10 v2.0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cani · Opublikowano
No tak bo taka dali przejsciowke do karty jak na zdjeciu z 3 wtyczkami a ja jeden kabel mam taki jak na drugim foto. -
Przez MrKetiw · Opublikowano
Dokładnie tego się spodziewałem, grafika z Forzy 5 w Japonii. Mnie kupili ale nie za taką cenę 😵💫 -
Przez Pawcio · Opublikowano
Dużym problemem jest to, że gra wygląda jak stara forza horizon 5, w mieście nie ma praktyczne ludzi, więc masz wrażenie jak byś grał na tych mapkach stworzonych przez graczy na kreatywnej wyspie, jest pusto i martwo, najgorzej wygląda to ujęcie na wyspę, bieda nic nie ma tylko parę ptaków, znikomy ruch uliczny jak na jakieś prerii w usa, i co najważniejsze brak fabuły, tylko wyścigi, challenge i pieczątki, ograniczyli się do przewodnika, który będzie oprowadzał cię jako turyste, przecież to będzie tak spierdzielone, kolejny grind bez określonego celu, zapowiada się że będzie dużo gorzej niż w fh5. Te trzy rzeczy sprawiają, że to jest bardzo smutny obraz nowej forzy i ludzie to kupią, żeby sobie pojeździć pół lub godzinę po mapie japoni. Obecnie wygląda to jak płatne dlc do 5 lub kilku miesięczny zapychacz przed wyjściem nowego gta, a później w odstawke. Wcześniejszych odsłonach serii np. 1 i 2 można było poczuć klimat i vibe festiwalu, wyścigów oraz imprezy a teraz meh. Takie z serii macie i spier. Tak się czuje chleliście japonie no i macie i na tym koniec, nawet tym zwiastunem oraz pokazem nie udaje że będzie dobra, widać jak od linijki tekstury ci się ładują przed oczami podczas jazdy... I te podniesione wymagania sprzętowe na steam, tylko po to, żeby gracze nie narzekali na 40 klatek w mieście. Szykuje się powtórka z battlefielda 6, który miał udany start, ale po miesiącu dwóch szybko wyszło szydło z worka i gra straciła 80% graczy. Co do ceny jest drogo, 300zł za polowe, 519zł za pełną wersje gry Buahaha, czyli edycje premium, tyle co za tegoroczne gta, które jest zdecydowanie większą oraz rozbudowaną grą. -
Przez tomcug · Opublikowano
Napisałeś dosłownie "niech on lepiej usunie całkowicie OSD, jak on takich szarpnięć nie widzi", co ewidentnie sugeruje, że widzisz jakiś związek między OSD lub jego brakiem a widzeniem przycięć -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Terkoczący lub chroboczący/buczący wentyl to najgorsze co można trafić, lepiej żeby już szumiało ale normalnie. Ja tego stratusa dałem na tył i zapomniałem o sprawie, jako że dałem 20zł za 140mm LGBT znaczy ARGB to trzy inne sztuki są perfect, najwyżej tą jedną zareklamuje lub kupię nową jak się jej pogorszy, za 80zł za komplet czterech dobrych wentyli do obudowy, nie da się pobić tej ceny, zdecydowanie lepiej niż Light Wingsy 140 (ponad 4 stówy dałem ), do tego nawet wydajniejsze, przez to że ring nie zabiera im powierzchni użytkowej, a na pewno cichsze że egzemplarze LW, które trafiłem i tak potwornie buczały. Gigabyte PG650G miał podobnie jak testowałem, pylon za 99zł też to ma ale nie aż tak głośne i doskwierające.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi