Skocz do zawartości

Jaki odkurzacz pionowy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pora wymienić stary niewygodny odkurzacz na coś wygodniejszego bezprzewodowego :)

Najlepiej coś z oferty Eurortvagd bo akurat mają raty 0%.

Wymagania:

- z opcją led

- z opcją mycia podłogi

- zasilanie akumulatorowe

Budżet ... na początek sprawdźmy czy zmieścimy się w 1000 zł.

Coś doradzicie ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Dla mnie była najważniesza jak najnizsza rata kredytu, nie wziąłem nic extra na wykończenie a mogłem, dlatego teraz trochę cierpię bo nie mam kasy sobie wszystkiego zrobić ale w końcu zrobię  bo jest tak jak Zas pisałeś, już każde 10k więcej zwiększa te ratę, mam też w końcu swoje miejsce postojowe przed drzwiami - na wynajmie to był kosmos, wieczne szukanie miejsca a te "lepsze" czyli takie żeby ptak nie narobił albo słońce nie spaliło lakieru to już święty graal żeby się na nie wbić, teraz w te śniegi i mrozy to nawet nie chcę myśleć co tam się dzieje.
    • No ale tego 1100$ za 5k nie uświadczysz co już Ci pokazałem na przykładzie MSI które za 899$ krzyczy sobie 5199 zł. Asus będzie za 5.5k minimum     Porównujesz OLED do IPS i cenę IPSa z 2014 rokiem… Jesteś poważny?  To jeszcze porównaj Pulsara za 3.5-4k zł jak wyjdzie do IPSa z bleedingiem, szarościami, i miernym czasem reakcji z 2014 roku   No masz OLEDa za 2200 który ma więcej problemów niż pożytku z niego jest, chcesz płacić za Hz i funkcję to się płaci. I to nie jest 200% tylko bliżej 70%.    Różnicy miało nie być już między 240 a 360, a obecnie jest między 360 a 500   Daj już spokój, kto zauważy ten zauważy.  720 Hz jest pod CSa gdzie się gra na 720p. 
    • Pamiętacie jak Biedronka deklarowała w połowie października, że będzie stawiać 200 automatów tygodniowo? Tymczasem mamy końcówkę stycznia a w centrum dużego miasta jakim jest Poznań nie ma ani jednego takiego automatu. Mówiłem, że start tego systemu to będzie delikatnie mówiąc niewypał. Zgaduję, że nikt się nie pochwali jaki % opakowań kaucyjnych został zwrócony przez klientów bo zapewne nie ma czym.
    • Jak co z tego, mam komputer w do grania w 4K i nie bedę kupował i9 jeśli na i5 gry działają tak samo. Co mnie obchodzi że i9 będzie więcej fps w 720p albo 1080p   Link nie działa Ale zrobiłem z ciekawości zmierzyłem ile średnio pobiera moja i5 po uv i oc do 5.4GHz w CP2077 z RT+ FSR4 Quality 1440p i wyszło 91W. W tym teście na purepc 114W bez uv i oc.
    • @Wu70 może masz inne doświadczenia, ale mama jak sprzedawała wcześniej kilka mieszkań wstecz to mieliśmy 6 różnych pośredników + wystawione samodzielnie i cena wyjściowa nie była astronomiczna, a sprzedaliśmy w końcu po 1,5 roku ze znacznie obniżoną ceną. Samo to dopasowanie czasu pośrednika i chętnych to już dezorganizowało mocno życie. Nawet był koleś co po rurach stukał i czegoś szukał  Przewinęło się nam z 50 osób i nikt nie kupił. Ja nie korzystałem teraz z żadnych pośredników  No i widziałem też ogłoszenia teraz.   Zgadzam się z tym, że tanie idą w miarę szybko, ale to musi być dużo taniej. Np normalnie chodzi po 280 000zł a ty sprzedajesz za 199 000 . Jak dasz 260, czy 240 to i tak utkniesz. Na ludziach też dużo robi magia cyfr, szczególnie tych z przodu  Ale sprzedaż tanio przeczy z kolei temu, że po spłacie kredytu ma się do przodu.    A odwrócona hipoteka to masz te produkty dla seniorów? To przecież jest mistrzostwo świata w wykonaniu korpo. Oni tam płacą grosze ludziom. Dożywotnio po 800zł  Zresztą tak samo te wszystkie firmy co od ręki kupują i fliperzy... Chyba, że coś innego miałeś na myśli.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...