freeze pc i restarty od jakiegoś czasu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Nex1M · Opublikowano
Ja testowałem ten 4.5 w DLAA i quality i nie siedzi mi on, więcej rzeczy migocze, wydajność gorsza, zbytnie przeostrzenie. Obraz w DLAA/Quality a na tym zazwyczaj gram bardziej podoba mi sie na presecie K (4.0) + wyostrzenie z panelu NVDIA (Ten stary tryb wyostrzania bez skalowania). Daje w NVDIA app po prostu zalecane i używam tak jak sobie to NVDIA zaplanowała czyli DLAA, Quality, Balanced jest Preset K, Performance preset M, Ultra performance preset L. -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
Dzis dostepne sa tylko 8GB karty do 1500zl, 9060xt lub 5060. Jest jeszcze B580 z 12GB, ale nie wiem czy warto. -
Przez 5hogun · Opublikowano
Biorąc pod uwagę jaką ludzie zrobili sobie drukarnie divów ze świątyni w tej lidze to faktycznie groszowe sprawy . Inflacja wywaliła pod sufit. I to GGG musi poprawić. W poprzedniej lidze stosunkowo wcześnie wydropiłem HeadHuntera, który poszedł za, jak dobrze pamiętam 45 divów. I te 45 divów było dużo więcej warte niż te 540 teraz. Byłem w zasadzie, z mała korektą sobie w stanie złożyć build na LA Deadeye taki, że zrobiłem całą aktywność w grze na najwyższym poziomie (pomogło to, że granie tą klasą wtedy to był easy mode ). I dobrze bo kompletnie mi zeszło ciśnienie na tryhardowanie w tej grze. Teraz sobie pykam lajtowo. Plan jest taki, że co liga nowa klasa i gdzie się zajdzie tam się zajdzie, ale to już mi daje ponad jeszcze rok zabawy na jakieś parę tygodni po starcie każdego sezonu. -
Przez burn · Opublikowano
Tak, jak najbardziej. Idealny rozmiar jak dla mnie, raczej wiekszego sobie nie wyobrazam ale to samo kiedys mowilem o 27" ;] Co do PPI miałem dać znać to imo jest bardzo dobrze, mi osobiscie sie wydaje dużo lepiej niz 32" 2560x1440p, bardziej ostre litery w przegladarce itp. Używam 125% skalowania. Jak dla mnie napewno nie jest to rzecz która jakoś sie odznacza, zero problemu jeśli ktoś sie nad tym zastanawia. Polecam Cyberpunk wygląda obłędnie, chociaż pierwsze 15min troche mi sie w głowie kręciło, taki dyskomfort przy ruszaniu kamerą w grze, ale szybko sie przyzwyczaił człowiek teraz zero problemu. -
Przez LeParsley · Opublikowano
Czyli jak teraz mam ustawione na "1" i wszystkie pracują z prędkością 540-550 i dorzucę np. dwa pure wings 3, to te będa nieco szybsze z racji wyższej makysmalnej prędkości? I będą leciały np. 620 rpm?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi