freeze pc i restarty od jakiegoś czasu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Dla mnie szokiem jest ta agresja gdy tylko ktoś cokolwiek skrytykuje - nawet właściciel, który ma problemy i zgłasza je do serwisu. Nigdzie tego nie widziałem - ani na grupie Octavii, które miały mnóstwo problemów z elektroniką (i nikt tam nie wyzywał od japońskich agentów) ani na grupach Nissana gdzie popularne jest “epower failure”. Ot ludzie sobie piszą co ich spotkało, inni im współczują o dopytują w jakich warunkach się coś stało. Uniwersum chińskich aut to jest jakiś kosmos pod tym względem. No, ale na te auta też rzucili się ludzie, o których pisał @bergercs - ja ich nazywam badziewiakami. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Patrząc po tym co ten profil udostępnia/pisze, nie uwierzyłbym w ani jedno słowo napisane przez tego idiotę: -
Przez Jedi88 · Opublikowano
AMD to idioci i dalej pakują podkręcanie procesora do programu sterującego GPU bez potrzeby, czy pytania użytkownika o zgodę. FSR 4 to teraz przeskalowanie AMD XGP. Po co? Ch.. wie, ale zmienili dla zmylenia przeciwnika. Pisałem komentarz temu AMD jezuskowi pod jednym filmem, że AMD już nie tylko leje ciepłym moczem na RDNA 2 i 3, ale także i na 4, bo nowy sterownik nie daje nic użytkownikom 90xx. Gdzie AFMF 3.0, poprawa stabilności? Dzisiaj rozważam zainstalowanie poprzedniego sterownika, bo ten jest mniej stabilny w tytułach, w które gram. Nawet L4D2 się potrafi crashować przez sterownik AMD... 17 letnia gra. Ale najważniejsze jest EjAj. -
Przez kacpi278 · Opublikowano
youtube lub zwykłe przeglądanie neta , napewno nic wymagającego i obciążającego ... chciałbym namierzyć i zlokalizować przyczynę tylko nie wiem jak sie do tego zabrac
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi