RadekRak 11 Opublikowano Piątek o 09:39 Autor Opublikowano Piątek o 09:39 29 minut temu, Pablloo napisał(a): Ostatnie sztuki https://techlord.pl/inno3d-geforce-rtx-5080-ichill-x3-16gb-gddr7-dlss4-p-34945.html Co to jest za sklep? Pierwsze słyszę o nim. Jak tam z gwarancją?
RadekRak 11 Opublikowano Piątek o 18:03 Autor Opublikowano Piątek o 18:03 8 godzin temu, RadekRak napisał(a): Co to jest za sklep? Pierwsze słyszę o nim. Jak tam z gwarancją? Czy zotac AMP extreme Infiniti będzie dobrym wyborem?
leven 761 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 16 godzin temu, RadekRak napisał(a): Czy zotac AMP extreme Infiniti będzie dobrym wyborem? Ja pitole, ale klocek ten Zotac: 1
RadekRak 11 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu 5 godzin temu, leven napisał(a): Ja pitole, ale klocek ten Zotac: No zajęła mi 4 sloty i zostało 4cm do wentylatorów, ledwo weszła ;-p 1
leven 761 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Już jest ? No to tylko pykać w gry Kurde, prawie 90% mocniejsza, niż moja 5060ti To przepaść Edytowane 1 godzinę temu przez leven
maxmaster027 1 116 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 1 godzinę temu, RadekRak napisał(a): No zajęła mi 4 sloty i zostało 4cm do wentylatorów, ledwo weszła ;-p To czemu nic sie nie chwalisz nie zarzucasz nas 3dmarkami nie pokazujesz potencjału karty po OC i nas tym nie zabawiasz. Masz przeciez watki do tego ;P wiekszosc tam plecie głupotki to bedzie very welcome jak zrobisz showcase 2
RadekRak 11 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 14 godzin temu, maxmaster027 napisał(a): To czemu nic sie nie chwalisz nie zarzucasz nas 3dmarkami nie pokazujesz potencjału karty po OC i nas tym nie zabawiasz. Masz przeciez watki do tego ;P wiekszosc tam plecie głupotki to bedzie very welcome jak zrobisz showcase A czym tu się chwalić, karta graficzna? :-) Jak bym innych rzeczy w życiu nie miał do roboty ;-) ot karta jak karta leci jako tako w 4k, poprzednia tylko w 2k sobie radziła i tyle ;-) 1
leven 761 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To nie byle jaka karta Ludzie są ciekawi, jej wydajności i Twojej opinii. Po to są fora Cena zakupu, UV/OC jeżeli robisz, wyniki w benchmarkach. Wentylatory, czy nie pierdzą, temperatura pod obciążeniem i w idle, czy jest to pół pasyw, głośność, jak robisz UV/OC pokazać krzywą AF.
Rekomendowane odpowiedzi