azgan 1 825 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia Nie mam pytań i jeszcze ta genialna muzyka
panicz patryk 95 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Super sie gralo z kumplami z poprzedniej roboty. Niedawno odpalilem i z synem chwile pogralem.
Vulc 2 729 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 2 godziny temu, Slayer napisał(a): Dwójeczkę przeszedłem wzdłuż i wszerz, kupiłem remaster jedynki i coś nie idzie mi pograłem 4 misje i jakos nie wciaga tak Jedynka jest już jednak wyraźnie nadgryziona przez ząb czasu, ale i tak dałbym jeszcze szansę. Muzyka z pierwszego StarCrafta IMO już kultowa.
Slayer 344 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Na pewno jest kultowa z tym, że ja nie grałem w SC1 nigdy, w sensie przed tym remasterem. Jak pierwszy raz odpaliłem tego remastera i usłyszałem tą muzykę to powiem szczerze, że nagle się po prostu śmiać zacząłem bo tak "staro" to brzmi, jak wlasnie gra sprzed 30 lat, full retro. Nie mówię, że jest zła, po prostu do mnie osobiście nie do końca trafia bo wolę trochę nowszą oprawę muzyczną. Ale jak opisałem swoim odczucia chyba jeszcze na pclabie to niektórzy wzięli sobie to do siebie a ktoś jeszcze zasugerował, że za młody jestem ; D no fajnie tylko ja jestem rocznik '90 i po prostu jak ludzie grali w SC1 to mnie w ogole RTSy nie interesowały i grałem w inne gry.
Stjepan 2 829 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Ja ze Starcrafta najbardziej lubię Warcrafta II Battle Net Edition. 2vs2 graczy.
azgan 1 825 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia 4 godziny temu, Slayer napisał(a): Dwójeczkę przeszedłem wzdłuż i wszerz, kupiłem remaster jedynki i coś nie idzie mi pograłem 4 misje i jakos nie wciaga tak Dwójka jest absolutnie fantastyczna i ponadczasowa Genialnie to wygląda
PepePanDziobak 136 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 6 godzin temu, azgan napisał(a): Dwójka jest absolutnie fantastyczna i ponadczasowa 1 również jest ponadczasowa . często grywamy z kumplami na LANparty w sc1 remaster, jak i w q3 i ut2000. Starcraft niestety wymaga trzeźwego umysłu do grania
azgan 1 825 Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja Nowy Update https://www.gry-online.pl/newsroom/starcraft-2-otrzymal-aktualizacje-ktora-wstrzasnela-fundamentami/z430f8c
Rekomendowane odpowiedzi