Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal świetnie to wygląda

aż nabrałem ochoty żeby zrobić sobie postać od zera i znowu pobiegać trochę po Nowym Jorku w zimowych klimatach. W 4K z HDR i na OLED'dzie w 120k/s robi to robotę 👍

58 minut temu, ODIN85 napisał(a):

No ale taki Survival to aż się prosi żeby teraz odpalić:red:

Pamiętam, mega klimatyczne to było 👍

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Lypton napisał(a):

Czej, kurde. Przeca oni z rok temu sprzedawali wersję gold (podstawka + 3 dodatki) za niecałego piątaka.

2026-02-0314_46_38-TomClancysTheDivisionGoldEditionnaPCza420zwUbisoftStore.png.4d5768a9f1a2250de1c5ea6de82a8e09.png

:E

@ODIN85 ale koksem grać to zero frajdy, wyfarmiony jesteś z czasów jak jeszcze razem z chłopakami z Laba śmigaliśmy a weź zrób od zera postać i się pochwal jak Ci w tym sezonie poszło 😉

Edytowane przez azgan
Opublikowano
5 godzin temu, Lypton napisał(a):

Czej, kurde. Przeca oni z rok temu sprzedawali wersję gold (podstawka + 3 dodatki) za niecałego piątaka.

Ależ ta inflacja zapierd... Definitivnie.

Grze nie sposób odmówić tego, że wygląda świetnie. Na premierę to był sztos, efekty cząsteczkowe, szczegółowość lokacji, detale, to do dziś najwyższa półka. Gdyby tylko całość trzymała taki poziom.

W jedynkę The Division przegrałem setki godzin, praktycznie wyłącznie w teamplay'u na voice commie. Jedna z niewielu produkcji, która mnie do tego zachęciły. A i tak do dziś pamiętam słodko-gorzkie momenty i ostateczne rozczarowanie, wynikające ze zmarnowanego potencjału. 

• Haha 1
Opublikowano

Uspokoicie się czy Was uspokoić. :E 

Ubisoftowi aktualnie się nie ufa, to jest zwykły cash grab by podratować sytuację firmy i bezczelnie lecieć na sentymencie do jedynki.

Tzw. gówno w złotym papierku.

Oprzytomnijcie niektórzy z tej podjarki...