galakty 5 518 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Dla mnie dopóki jest wipe to nie wrócę, to samo z Arc było. Sorry ale nie mam czasu żeby co 3 msc wbijać od zera, to nie Diablo. Dlatego uwielbiam Armę, tam masz postęp wieczny i jak wchodzę po 6 msc przerwy to mam najlepszą snajperkę, helkę itp.
krukkpl 226 Opublikowano Piątek o 07:00 Opublikowano Piątek o 07:00 (edytowane) Ja już któryś raz grając z w Wardogs tarzałem się ze śmiechu. Wczoraj po zabiciu, jakieś typy (wrogi team) rozbroili mnie, podnieśli i kazali prowadzić do swoich. Zabawnie było być jeńcem, szukałem miejsca żeby uciec, no ale ciężko z M249 wycelowanym w plecy Edytowane Piątek o 07:00 przez krukkpl
skypan 2 147 Opublikowano Poniedziałek o 15:05 Autor Opublikowano Poniedziałek o 15:05 (edytowane) Tu nie gramy Jakie oni tam Questy robią ? Edytowane Poniedziałek o 15:58 przez skypan 1
oldfashioned 928 Opublikowano Poniedziałek o 15:09 Opublikowano Poniedziałek o 15:09 Ja musze w koncu siasc i to odpalic, bo narazie mam 3h latania na fire range a jeszcze nawet MP nie widzialem.
galakty 5 518 Opublikowano Poniedziałek o 15:43 Opublikowano Poniedziałek o 15:43 To się wstrzymaj bo zaraz będzie reset
skypan 2 147 Opublikowano Poniedziałek o 16:06 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:06 Aktualizacja Gray ZOne Warfare ciekawie się zapowiada. Widać inspirację Tarkovem. Jednak graficznie lata świetlne przed EFT. Sporo zmian na +. Nie wiem jak mam rozumieć tego czita w pierdlu ? Będą tam trafiać ? Trzeba będzie wrócić.
galakty 5 518 Opublikowano Poniedziałek o 16:29 Opublikowano Poniedziałek o 16:29 A ja kompletnie zapomniałem o istnieniu tej gry Bez dobrej ekipy (i stałej) to ciężko się wkręcić w cokolwiek. Cały czas Arma na modach wygrywa do szybkiej rozgrywki po robocie.
oldfashioned 928 Opublikowano Wtorek o 12:17 Opublikowano Wtorek o 12:17 Raczej wszystkie te taktyczne strzelanki bez jakiejś ekipy, która gra (ewentualnie stałego serwera, na którym już znasz połowę ekipy), nie mają sensu. Co do wardogs to ciagle walcze z ustawieniami joyow zeby to mialo rece i nogi, wiec narazie nie chce nawet wchodzic na server zeby ludzi nie wkurwiac
galakty 5 518 Opublikowano Wtorek o 12:23 Opublikowano Wtorek o 12:23 Latanie jest jakieś dziwne dla mnie, ale ja jestem mocno wylatany w Armie na MH-6 więc pewnie dlatego
oldfashioned 928 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja odpuscilem totalnie, nie jestem w stanie tego ustawic. Ponoc na ten moment latanie na Hosasie dziala tak, ze input z joya jest ciagly - trzeba to za kazdym razem kontrowac inputem w druga strone. Kompletne przeciwienstwo tego czego sie "nauczylem" z DCSa czy MSFS. 1
galakty 5 518 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu A no jest tak i również na klawiaturze/myszce, strasznie dziwnie się tu lata i też odpuściłem Ja już i tak wywaliłem to z dysku, nie będę brał udziału w gonitwie za XP i broniami co 3 miesiące, Tarkov mnie z tego skutecznie wyleczył.
Rekomendowane odpowiedzi