adriankiller 53 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 w rurkach nie ale reki sobie nie dam za to uciac
adriankiller 53 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Troche pobawilem sie w piccasa huehuehue.... mi sie najbardziej podoba 4 albo 5 liczac od lewej 1) biale weze bialy blok cpu pomaranczowy plyn pomaranczowe obrecze 2) biale weze czarny blok cpu pomaranczow plyn pomaranczowe obrecze 3) biale weze czarny blok cpu pomaranczowy plyn biale obrecze 4) biale weze bialy blok cpu pomaranczowy plyn biale obrecze 5) biale weze bialy blok cpu bialy plyn biale obrecze 6) pomaranczowe weze czarny blok pomaranczowy plyn biale obrecze 7) pomaranczowe weze bialy blok pomaranczowy plyn biale obrecze 8) pomaranczowe weze czarny blok bialy plyn biale obrecze 9) pomaranczowe weze bialy blok bialy plyn biale obrecze a wam ktory sie podoba? ps tam gdzie jest czarny blok moge jeszcze zamontowac podswietlenie blokow cpu ramu ps mozna jeszcze pocudowac z mieszaniem obreczy pomaranczowo/biale albo z wezami np dol pomaranczowy albo bialy i tak samo gora ale w to to juz mi sie nie chce bawic... EDIT : pomaranczowe weze odpadaja z bialym plynem Orange tube + White liquid will shine through the tubing.
Buczo 53 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ja bym postawił na 4. Jakoś mi ten pomarańczowy płyn bardziej leży
adriankiller 53 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 zobacze jeszcze jak wyglada koncentrat +pastelowy bialy bo clear i koncentrat strasznie szybko stracil ocien a TT C1000 w belgi jest w jednym sklepie za 25€ za 1L i w drugim za 40€ HF powiedzieli ze narazie nie maja w planach tego plynu jest w niemieckim CSK za 24€ (ale stamtad nic nigdy nie zamawialem) powalone to wszystko jak lato z radiem czekam na odp z XSPC w sprawie rozmiaru weza i kompatibilnosci ze zlaczkami bitspowera bo tym cwokom z HF to nie wierze wazne ze HF dodalo do oferty ta nakladke biala na block cpu to nie bede musial mlodemu gitary zawracac zeby to w pl dla mnie kupil (teraz chyba kupie weze a na przyszle rozbieranie ukladu kupie TT C1000 chyba ze mayhems do tego czasu wyda nowa serie to im sie przypomne o mi obiecany pomaranczowy plyn )
Buczo 53 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 hehe no skomplikowane to masz, ale efekt, myślę będzie wart tego obecnego komponowania
adriankiller 53 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) no troche z tym sie mam jak z 'urabianiem' dziewicy narazie to takie plany na 'papierze' zobaczymy jak wyjdzie to w realu musze skoczyc do piwnicy jutro po obrecze biale (mam jedna 120 i 140 jedna to zamontuje i zobacze jak to bedzie wygladac) kiedys mialem jedna 140 biala (zanim ja pomalowalem na pomaranczowo i szczerze to mi sie podobala dlatego tak bardzo za tym bialym obstaje ps ide kimac buczo dobrej nocy strzala Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez adriankiller
Buczo 53 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Przymierz i prześlij fotki A przede wszystkim to się ma Tobie podobać! Nas tutaj możesz pytać o zdanie, my się będziem mądrzyć hehe, a komp stoi u Ciebie i Twoje oko ma cieszyć ;)
adriankiller 53 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Taki tam spam zeby nie bylo ze temat wymarl (ciagle czekam na premiere laptopa) pomalowalem markerem blok ramu na czarno i wymienilem srubki w nim na stozkowe i dalem podkladki (tylko na gorna czesc) na dol sie nie dalo bede musial je chyba jakos podpilowac zeby weszly i na dol jest tez fotka z biala ramka na wentylu (fotki ze panelem bocznym nie chcialo mi sie sciagac i odlanczac ledow) ps dzisiaj wylukalem taka fotke blok na ram bitsa pomalowany na bialo tak sobie dumam ze zamiast malowac swoj na czarno pomalowac jego na bialo (a na blok na cpu dokupic ta nakladke biala) tutaj w spoiler wrzucam blok bitsa bialy tak iset mi sie marzy (bialy blok bitsa na ramy i cpu i pomaranczowe podkladki pod srubki) ale to moze w przyszlosci
Buczo 53 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 To chłodzenie RAM-u nieźle wygląda
adriankiller 53 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 Troche mnie tutaj nie bylo duzo nie robilem przez ten czas troche sie plany zmienily jak juz pisalem 'za laptopem' nowym nie czekam bede cos innego w kompie wymienial (ozecie zgadywac) co w obecnym zestawie najbardziej do niego nie pasuje to tak jakis czas temu zakupilem spray/e do malowania obreczy wentyli i bloku na ramach (do konca nie zdecydowalem jeszcze na jaki kolor pomaluje ramy) tutaj lepek z pclaba wykonal dla mnie 'gimpowskiego' szkica (sam zaproponowal to czemu nie) 1) wersja (tylko tutaj blok na ramach czarnych juz nie chcialem jemu zawracac gitary) i bloki podswietlone tak jak kiedys mialem (wrzucam fotke bo pewnie nie pamietacie jak to wygladalo) 2) blok na ramie pomalowany na bialo i na bloku cpu ta biala nakladka (juz nie bede wrzucal bo wiecie ocb) osobiscie jestem za pierwsza wersja dzisiaj sobie zminilem wentylator zewnetrzny zamiast tego wyjca co stal na kolumnie kupilem takiego cudaka wielej lepiej niz poprzedni ten stojacy w ogole go nie slychac tamten tak halasowal ze muza musiala glosno grac zeby go slychac nie bylo jeszcze w tym tygodniu skocze kupic drugi na druga kolumne (ale bede musial przedluzacz usb dokupic bo krotki kabel ma) ale z dziada jestem zadowolony z takich zmian to RTV itd to sobie telefon w koncu wymienilem niby osiagami gorszy troche od mojego nexus 5 ale lepszy ma aparat (co widac chyba na powyzszym zdjeciu) no i ekran caly (sony Z bialy 16GB) dobra wracajac do tej tajemnicy to mozecie zgadywac to moze zdradze (a raczej buczo moze zgadywac bo on najbardziej aktywny jest w tym temacie procz mnie )
Buczo 53 Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Haha ja mam zgadywać? Nie wiem, może całą obudowę zmieniasz? Chociaż chyba nie nazwałbym jej tutaj, niepasującą hehe (To by była "gruba" zmiana ) Ew. wymieniasz ten biały napis albo dospawasz jakąś mega chłodnicę
adriankiller 53 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 obudowe zmienie w przyszlosci prawdopodobnie nastepne co bede zmienial to bedzie buda corsair 900D / parvum L1.0 black/white / (zobaczymy jak bedzie wygladac colermasters CM7) pudlo mi sie nie spieszy mamy czas
Buczo 53 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Okablowanie masz nowe i pasujące hehe, więc może ten pomarańczowy wentylator na dole obudowy, obok zasilacza?
adriankiller 53 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 nie no cos wiecej niz tylko wentlator wentyl zostaje pomaranzowy bo za bialo bedzie
Buczo 53 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Hehe no to do głowy przychodzi mi już tylko zmiana oświetlenia, ale to strzelam, bo nie wiem co Ci tam tak kompletnie nie pasuje hehe
adriankiller 53 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 oswietlenie wczoraj kupilem na probe za 1.5€ pasek 1m bialy zasilany na baterie huehuehue (to tak tylko na probe) oswietlenie zostaje jakie jest narazie (w planach sa paski magnetyczne) ale drogie to dziadostwo w przyszlosci sie zobaczy
Buczo 53 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 No to pozostaje mi czekać cierpliwie na te nowe zmiany
adriankiller 53 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 za szybko sie poddajesz
Buczo 53 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 hehe taa podpuszczaj No to może jakiś nowy,wypasiony regulator obrotów wentylatorów?
adriankiller 53 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 nie te sa dobre kiedys przyjdzie czas na aquaero ale do tego to jeszcze daleko dajesz dalej powiem ze nawet na tropie nie jestes odpowiednim
Buczo 53 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Hehe to jak to zgadnąć? Może jakaś zmiana piwnicy? Zmiana zasilacza i jednak okablowania?
adriankiller 53 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 zasilacz tez bedzie wymieniany ale to jeszcze nie to
Buczo 53 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Mój ostatni pomysł, to nowe rurki, tym razem gięte, a nie na złączkach?
adriankiller 53 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 chyba piatkowy wieczor daje sie we znaki pudlo znowu zchodzisz z tropu a juz dobrze szlo
Rekomendowane odpowiedzi