Ocena komaptybilności PC - Praca - 16.4k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
To fakt, jeździ się tym bardzo przyjemnie, zawias taki dosyć twardawy ale fajnie się trzyma drogi, z resztą po Outlanderze to wszystko plaskate będzie dla mnie twardawe i dobrze się trzymało Fotel AGR świetny, nie taki kanapowiec jak w miśku ale równie wygodny przez swoje trzymanie i ta wysuwana poducha pod nogi. Duży plus na mechaniczny ręczny bo sam ogarne, a jeszcze softowo się pogrzebie i licznik rozszerzy Zawsze mogłem kupić kAudi z 2.0tfsi za 40k i szykować 25 na remont -
Przez jarux · Opublikowano
To jest bardzo dobre pytanie. Modernizacja (przynajmniej w renault) to inne ułożyskowanie sprzęgieł. Ogólnie z moich wrażeń to jejcglownym problemem jest soft. Mam wrażenie, ze ktoś chciał napisać soft który będzie na bieżąco adoptował pracę sprzęgieł ale mam wrażenie, że przeregulowuje. Ogólnie skrzynia mechaniczne jest bardzo prosta, a najlepszy jest plastikowy korek od przelewu oleju -
Przez Gret · Opublikowano
@GordonLameman a Ty nie maiłeś nowej benzyny? to trochę zmienia. Ja też @Katystopej życzę bezawaryjnej jazdy i zadowolenia z fury. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja tam propsuje wybór @Katystopej! Mnie się świetnie jeździło tym autem i niewiele mogłem mu zarzucić. Dynamika była naprawdę okej, prowadzenie super, multimedia na poziomie, wyposażenie naprawdę fajne (kamery, radar, asystent pasa ruchu, rozpoznawanie znaków, ja miałem jeszcze matrycowe ledy i te lepsze fotele). Jak się mechanicznie nie boi tego auta to nic tylko gratulować Serwala w pechu do Opla nie przebije -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Bo w tym wszystkim nie ma znaczenia czy my bedziemy się śmiać, że wtopił czy też, że @Katystopej kupił i okazało się najmniej zawodnym autem ever. W tym wszystkim chodzi o to że posmiejemy się razem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi