jankooo 323 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Wniosek zaakceptowany 01.01.2026. Do dziś brak zwrotu a na moje zapytania dostaje tylko informacje od bota, że ktoś w ciągu 3-5dni odpowie. Przekroczyli już wszystkie swoje terminy według ich własnych regulaminów. Czy mogę coś jeszcze zrobić?
Send1N 5 910 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Znajdź numer i dzwoń na infolinię, pisemne zadawanie pytań już od lat nie ma sensu bo jak sam zauważyłeś odpowiadają ci boty a nie ludzie to już nie te czasy niestety Edytowane 15 Lutego przez Send1N
ptys 152 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Mam to samo monit W dniu 14.02.2026 o 17:48, jankooo napisał(a): Wniosek zaakceptowany 01.01.2026. Do dziś brak zwrotu a na moje zapytania dostaje tylko informacje od bota, że ktoś w ciągu 3-5dni odpowie. Przekroczyli już wszystkie swoje terminy według ich własnych regulaminów. Czy mogę coś jeszcze zrobić? Mam to samo tyle kasę (210zl) mieli wypłacić do 29 stycznia, przelewu nadal nie widać na koncie, pisałem na chacie i zero odzewu, dziady i tyle Napisałem do nich email co z kasą i dostałem odpowiedź w ciągu pół godziny Jak widać nawet maja juz specjalnie wyszkolongo Bota pod te promocję Edytowane 19 Lutego przez ptys 1
jankooo 323 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego 5 godzin temu, ptys napisał(a): Mam to samo tyle kasę (210zl) mieli wypłacić do 29 stycznia, przelewu nadal nie widać na koncie, pisałem na chacie i zero odzewu Napisałem kolejny raz, dałem termin i poinformowałem, że zgłoszę sprawę do odpowiednich instytucji ochrony konsumenta to w końcu przynajmniej odpisali... W skrócie- mają problemy, przepraszają i pracują nad ich szybkim rozwiązaniem 1
ptys 152 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Godzinę temu, jankooo napisał(a): Napisałem kolejny raz, dałem termin i poinformowałem, że zgłoszę sprawę do odpowiednich instytucji ochrony konsumenta to w końcu przynajmniej odpisali... W skrócie- mają problemy, przepraszają i pracują nad ich szybkim rozwiązaniem też dostałem email treść poniżej, pewnie dostałeś to samo co ja, dziady i tyle, kolejny raz się zastanowię czy coś od nich kupować, wcześniej miałem caschbacki od msi, asusa i wywiązywali się bez problemu, gigabyte jak zwykle ma problem, zresztą z wystrzałowymi zasiłkami też próbowali się wymigać Drogi ******, Dziękujemy za kontakt z nami. Niestety, doświadczamy niespodziewanych problemów dotyczących przelewów bankowych. Problem zostanie wkrótce rozwiązany, o czym powiadomimy przez e-mail. Proszę przyjąć nasze szczere przeprosiny za wszelkie niedogodności. Dziękujemy za zrozumienie w tej kwestii. Jeśli masz dodatkowe pytania, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta: [email protected]. Z pozdrowieniami, Zespół promocyjny Aby zapoznać się z pełną treścią zasad i warunków akcji promocyjnej, kliknij tutaj.
ptys 152 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Żeby być uczciwym taki email otrzymalem, ale samodzielne sprawdzenie postępu zgłoszenia nie jest już możliwe, system nie znajduje numeru zgłoszenia
WJ 360 6 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Przystąpić do działania w Świątyni Opatrzności Bożej
ronaldo864 128 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca W dniu 19.03.2026 o 08:15, ptys napisał(a): Żeby być uczciwym taki email otrzymalem, ale samodzielne sprawdzenie postępu zgłoszenia nie jest już możliwe, system nie znajduje numeru zgłoszenia Otrzymałem tą samą wiadomość , a kasy jak nie było, tak nie ma ...
jankooo 323 Opublikowano 24 Marca Autor Opublikowano 24 Marca to samo, no w kulki sobie lecą- organizują kolejny "cashback" kiedy z poprzedniego się nie rozliczyli z klientami. Całe trzy osoby z forum, pięć pewnie spoza a oni nie wyrabiają
Lameismyname 3 195 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Dostaniecie talon jako nagrodę pocieszenia Hel robi się teraz ciężko dostępny, także tego... 2
ptys 152 Opublikowano wczoraj o 05:34 Opublikowano wczoraj o 05:34 W dniu 24.03.2026 o 21:03, Lameismyname napisał(a): Dostaniecie talon jako nagrodę pocieszenia Hel robi się teraz ciężko dostępny, także tego... Trochę poczytałem pepperka i piszą że nikt nic nie dosral z świątecznego zwrotu
Rekomendowane odpowiedzi