cyborg 23 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Witam mam jakieś błędy w przeglądzie zdarzeń, wczoraj jak wyłączałem komputer to wszystko się zamknęło, monitor zgasł ale komputer nadal chodził, musiałem go wyłączyć przyciskiem power trzymając dłużej. Mam tutaj jakieś błędy
Send1N 5 742 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Takie błędy w podglądzie ma każdy nawet na świeżym systemie (sprawdzałem przed chwilą) a kernel 41 masz dlatego że właśnie wyłączyłeś komputer fizycznie przyciskiem zamiast używając "zamknij system" Jak komputer chodzi po kliknięciu zamknij system i nie chce się wyłączyć to znaczy że jakiś sterownik czy aplikacja na to nie pozwala, także te błędy co pokazałeś nie mają z tym nic wspólnego 1
cyborg 23 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego zaktualizowałem wczoraj bios może dlatego, bo mi komputer się zrestartował jak włączałem gre, a nieraz gram po 12h i nic sie nie działo wszystko w normie sprawdzałem w hwinfo podczas grania, pierwszy raz tak miałem, temperatury mam bardzo niskie a zasilacz 750w gold+
cyborg 23 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego przy zamekaniu systemu czesto sie nie zameka i stoi jak pisałem ,tak nie powinno byc, ale jak nikt nie zna odpowiedzi to poszukam gdzie indziej
toska78 64 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Kolega napisał co jest najczęstszą przyczyną nie wyłączania systemu. Możesz sprawdzić to uruchamiając system w trybie czystego rozruchu. Jeśli w tym trybie system się wyłączy bez problemu to wiadomo że winna jakaś aplikacja czy sterownik pod postacią konkretnego procesu w menedżerze zadań. Edytowane 23 Lutego przez toska78 1 1
Rekomendowane odpowiedzi