Skocz do zawartości

5070Ti Gigabyte Winforce OC SFF 16 GB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam na sprzedaż w/w karte graficzną.Karta jest nowa nieodpakowana.Data zakupu 15.01.2016 w sklepie MORELOWYM.Faktura na email.Cena 4100 do lekkiej negocjacji.

1000003414.jpg

Edytowane przez Tooth
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, VRman napisał(a):

stara 3080ti za 2400

A teraz 4100 za kartę używaną, w która w sklepie jest od 30h na promce za mniej:

https://www.amazon.pl/dp/B0DTGNB9Q5

Na tym etapie albo OP jest wybitnie leniwy, albo szuka frajerów i nie ma za grosz szacunku dla forumowiczów. 

Najlepiej oddać za darmo dopłacić 1k i przywieźć do rąk własnych :lovin:

Edytowane przez Tooth
Opublikowano

@VRman Przesadzasz, cena nie jest zła. Sprzedający widocznie posiłkuje się sklepem, w którym kupił, a tam - cena jest wyższa, niż w linku, który podrzuciłeś. W takim kontekście jego cena jest dobra. Osobiście też bym sprawdził tam, gdzie kupiłem, moze wrzucił dla porównania x-kom czy komputronik + allegro i tak bym wycenił. A to, że akurat chwilowo wpadła lepsza cena na amazonie nic nie znaczy - a już na pewno nie to, żeby do nich równać. Promka zniknie i kupią od niego z pocałowaniem ręki za w/w cenę...

• Like 2
Opublikowano

@CryptTM, nie to Ty zle podchodzisz do tematu. Dla mnie jako potencjalnego kupujacego jest bez znaczenia, ze teraz ta karta kosztuje wiecej w Morelach czy innym X-komie. Szukam sprzedawcy, ktory przedstawi mi najkorzystniejsza oferte. A tutaj Tooth oferuje uzywana karte w cenie wyzszej, niz moge miec nowa. Na Olx cos takiego przejdzie, ale na forum komputerowym, jak slusznie VRman zauwazyl, to brak elementarnego szacunku dla spolecznosci.

@Tooth, tak z ciekawosci, jaka jest kwota na fakturze zakupu?

Opublikowano
Godzinę temu, CryptTM napisał(a):

Promka zniknie i kupią od niego z pocałowaniem ręki za w/w cenę...

Ale wiesz, że następna w ceneo jest oferta normalnego sklepu, w którym jest 4299? 

Całe 5% taniej niż w normalnym sklepie bez promki

Poza tą ofertą w sklepie bez promki, ta promka na Amazonie jest, była wczoraj i przedwczoraj (albo dzień przed)

Może będzie i jutro.

A my jesteśmy na forum -  wypada poinformować, aby jakiś forumowicz nie kupił wyraźnie drożej niż może bez problemu akurat dziś kupić, a jak się nie załapie, to może nówkę w sklepie kupić za dopłatą zawrotnych 5% czyli 200zł.

No to poinformowałem i wychodzę. :)