[4500zł] Montaż Video + CS2 (bez gpu, ramu i dysków)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Lameismyname Tego z „choroszcz” nie przerobię — to jednak jedzie po temacie zdrowia psychicznego i robi się bardziej docinek niż mem. Ale mogę Ci to samo logo podmienić na coś w tym klimacie, tylko bez tej nuty, np.: „slajdy”, „fanboy”, „marketing”, „blue team” nad *inside* (czcionka/kolor jak w oryginale). Daj słowo które wstawiam i robię w minutę. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez wallec · Opublikowano
Ja mam tylko ram po co bo mam płytę na b860. Tutaj wynik dla ramu 8400, wcześniejszy był 8000 8000 8400 -
Przez caleb59 · Opublikowano
O czym Ty do mnie piszesz w ogóle? - Co masz na myśli pisząc "marnym fps"? Nie narzekam na fps jak i na płynność, zero stutteru. - Tylko i wyłącznie jakość cieni z najwyższej na wysoką, reszta absolutne max. - Bredzisz, zawsze jest od razu widoczna różnica PT on vs. off i to nawet w 1080p. Nie dotykam w ogóle tekstur, są ustawione na max, fakt - generator klatek to norma i nie wiem dlaczego mam tego nie używać skoro daje mi to możliwość ustawienia max opcji, serio z lupą się przyglądać można i nie znajdziesz negatywnych różnic w obrazie. Nie wiem też co masz na myśli odnośnie kontroli? Znaczy sterowania? Gram w to na padzie i responsywność jest normalna, nie ma mega input laga i gra mi się bardzo dobrze - serio. Wszystkie akcje wchodzą jak masło, sterowanie jest intuicyjne i dokładnie bez opóźnień. Mówię poważnie, że nie mam problemów z feelingiem tej gry, gdyby coś żabkowało czy jak ja to mawiam czuł bym kisiel podczas ruszania kamerą to od razu bym to wyłapał. BTW to wkurza mnie, że gra resetuje również DLAA i po ponownym włączeniu wymusza DLSS performance, muszę to za każdym włączeniem gry zmieniać. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Fenrir_14 tak przez całokształt wypowiedzi patrzę, że niby masz amd ale mam wrażenie że chciałbyś intela Tak, ja chciałem tego testu żeby sprawdzić jak się ma stwierdzenie że ultra 245k po OC to poziom 9800x3d w cyberku...no ma się nijak, bo jednak 7800x3d szybszy Skoro on szybszy, to 9800x3d tym bardziej ps. żeby nie było...uważam, że dla osoby jak ja (całe życie kręciłem) 7800x3d to bardzo ograniczony procek bo nie pozwala na nic -
Przez lukadd · Opublikowano
A Wy dalej kupujecie gierki na premierę za dwieście i pińć zeta? Za rok będzie połatane i z DLC za pińć dyszek latać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi