Allegro Delivery - jakość usług ,monopol ...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Zacytuj albo przestań łgać, kłamco ruski. Nic dziwnego że dajesz się nabrać na ruskie fantazje, skoro nawet sprawdzenie tak prostej rzeczy przekracza twoje możliwości. Gwoli ścisłości - dla potomnych, moje zdanie nie jest odmienne. Wręcz przeciwnie. Ale dla niektórych okopanych plemieńcow jest to za trudne do zrozumienia i boją się konfrontacji z faktami. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Mam to samo. Na trasach zawsze sprawdzam spalanie, ale dla samego siebie i trenowania stylu jazdy. Raz jeden jedyny zszedłem Outlanderem do 5.7L na odcinku 70km przy 70km/h jak jechałem nad morze i robili jeszcze A1, wtedy było właśnie ograniczenie do 70 i jeden pas, płynnie to szło, spalanie wyszło śmieszne jak na niego bo potrafił wciągnąć 13 -
Przez Elder · Opublikowano
Kupuj to mobo STEALTH ale taniej https://supertech.pl/produkt/gigabyte_x870_aorus_stealth_amd_x870_gniazdo_am5_atx_138413031.html Jak na razie to z ceny Asusa Crosshair X870E już się pośmiałem i sam X870 AORUS STEALTH BLACK do MSI MEG 700PL rozważam. Bo nic innego z reverse mobasów mi nie pasuje. Nędzny wybór na rynku...jak na razie. BTW bardzo przyjemnie te wentylatory Asus wypadły. -
Przez hubio · Opublikowano
O dzięki @miro Właśnie szukałem wczoraj na YT o kogo chodziło i nie znalazłem. Nie znam dokładnie tej historii, ale oglądając ten film to sobie pomyślałem, że on naprawdę był/jest szpiegiem (to nie spojlerowanie bo nie wiadomo) bo jednak zwykła osoba to by chyba tak nie umiała. Zgodnie z zasadą żadne państwo nie przyznaje się do szpiegów. Więc... -
Przez ptys · Opublikowano
szukaj sobie i tak tu siedzisz całymi dniami, możesz zaangażować jakąś forumową psiapsiółkę, aktualnie oglądam P. Budzisza w Historii Realnej i nie mam zamiaru tracić czasu na ciebie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi