Wyścigi górskie, HillClimb Monsters. Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Oczywiście, że nie myślę o tym jak o inwestycji, po prostu chciałbym znaleźć najlepsze, na jakie mnie stać -
Przez Badalamann · Opublikowano
@adashi Piszesz niczym proruskie boty wiosną 2022 Dokładnie tak samo ruska propaganda komentowała odparcie pierwszej fali kacapskich najeźdźców. Zaraz miał iść kolejnu rzut, tym razem kacapskie superforce i "final jest znany!". Mocno nie pykło Ruskie powinny już się zorientować że Ukraińcy nigdy sie nie poddadzą. -
Przez Merqus4 · Opublikowano
Ostatnio skusiłem się na Hogward's Legacy, nigdy nie byłem fanem Pottera i szczerze jak odpaliłem teraz film to nie wciąga mnie to wgl, ale gra sama w sobie już tak. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No to nie wina DLSS. Tylko ray reconstruction. Prawdopodobnie to jest wylaczone bo byloby zbyt obciazajace. Tak przynajmniej mi sie wydaje. Dlatego najciekawszym updatem w sumie niezapowiedzianym i duzym znakiem zapytania jest ray reconstruction 4.5 włączenie czy wylaczenie DLSS nic nie zmienia. Dalej z RT jest to samo. Wiec zapewne jest to zaimplementowane w grze. I nawet DLSS 4.5 rr by tego nie zmienil. Zarówno PT jak i RT shadows wylaczaja ruchome cienie od slonca. Ciekawe jak to jest w innych grach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi