Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Send1N napisał(a):

Można ale jak masz nówkę vega 3.1 750w za 250zl to aż żal nie brać :E :P 

w sumie na to samo wychodzi, nawet śmiechłem że chieftec daje 5 lat gwarancji tyle ile zostało temu seasonic'owi z allegro którego znalazłem. Ale nowe to nowe, zależy na jaką sztukę trafi tak jak ty z tym MSI :E

Opublikowano

W przypadku tego msi to nie wina sztuki seria "MAG" jest po prostu głośna i wiele osób to już potwierdziło ;) kiedyś sam o tym nie wiedziałem, kupiłem i się przekonałem :E chieftec'ów vega miałem 3 sztuki w rękach bo składałem z nimi i bez wahania mogę napisać że kultrę pracy ma bardzo dobrą ;) 

Opublikowano (edytowane)

Ja zostaje tylko na seasonic, corsair lub superflower. chieftec'a miałem jedynie okolice core 2 duo, GPS 450aa-101A mógłby przeżyć lecz jako zaprawiony w młodym boju, trzebabyło się na czymś uczyć. Jedynie co pamiętam z naprawy jak mnie jebło bo nie poczekałem aż kondensatory się rozładują XD Ale to nie była przyczyna ze przestał działać, podczas wylutu kondensatorów zwarłem dwie linie 12V bo mi cyna nakapała, po wymianie kondensatora nie sprawdzając czy nie ma zwarcia, po podłączeniu zasilania, była jedna wielka błyskawica 

Edytowane przez Pan Ciastovy