Zestaw filtrów do wody pitnej - system podblatowy. Szukam porady i/lub propozycji.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
USBDeview.exe do analizy wszyskich USB @huudyy no to wcale się nie dziwię swoim problemom jak moja Moza łączy się tak: przewód z Mozy do przedłużacza USB 3.0 --->>> hub pasywny gdzie jest jeszcze Tobii ---->>> kabelek USB 2.0 od HUBa --->>> w końcu tylne wejście USB od kompa. To się nie może udać Kupuję jeden długi markowy kabelek USB i przeprowadzę go z samej kierownicy pod komputer. I oczywiście z filtrami ferrytowymi albo je dokupię. Ponieważ gram na TV musi iść długim kabelkiem. -
Przez Fatality · Opublikowano
Czyli wina kaczyńskiego, bo pozwalał chodzić wolno pedofilom/zoofilom z platformy. Ale po 3 latach rządów udało im się ich załapać, po 3 latach, gdzie fałszowali samorządowe dokumenty aby przydzielić sobie mieszkanai dla powodzian, po 3 latach gdzie Tusk sobie z tym babskiem robił zdjęcia bo byla w jego partii. Do choroszczy. -
Przez kubikolos · Opublikowano
brawo Węgry, przyklad niech idzie do nas -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mowa o tym JSON, jak jest wymagane to jest, nie miałem na myśli Vortexa, jego używałem do Skyrima czy Fallouta. Zresztą widzę, że to plik .json, a takich plików nie widzę w grze, więc trzeba zewn managera w tym wypadku JSON do wrzucenia pliku do gry. Umiem czytać. edit: Jest nawet kolejny manager do instalowania modów, który jest alternatywą
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi