Dudzio 14 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Zdjęcia nie wrzucę, bo produkt jest wirtualny Na sprzedaż kod do gry Resident Evil Requiem. Dostałem go do karty RTX 5070, ale mi się nie spieszy, poczekam aż tytuł trafi do gamepassa. Grę aktywujesz na swoim koncie Steam. Do aktywacji jest potrzebna karta Geforce. Cena dla forumowiczów: 109zł. Ogłoszenie na OLX. Edytowane 14 Kwietnia przez Dudzio
marcin2468 35 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) czy do aktywacji kodu może być karta 5070 ti? Edytowane 15 Kwietnia przez marcin2468
Dudzio 14 Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia Tak, może być dowolna z kart 5070, 5070 Ti, 5080, 5090.
musichunter1x 1 620 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 1 godzinę temu, Dejff0 napisał(a): a seria 40xx ? Ludziee, tak trudno wygooglać promocję? Zawsze działają tylko z nowymi seriami, ponieważ to promowanie sprzedaży nowych modeli, a nie grupa wsparcia dla właścicieli Nvidia... 1
bofff 227 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia nowymi, na których do tej pory nie była aktywowana żadna gra
marcin2468 35 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 43 minuty temu, bofff napisał(a): nowymi, na których do tej pory nie była aktywowana żadna gra jeśli to jest prawda to sporo posiadaczy nvidii może sobie darować zakup tego kodu. masz może jakiś link do tej informacji bo na stronie tej promocji nvidii nie mogę znaleźć tego info
bofff 227 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia teraz nie moge znaleźć taki widziałem cyat :Do aktywacji klucza niezbędna jest karta graficzna RTX 5070 lub szybsza (laptopowe też się łapią), która nie była dotychczas używana do aktywacji klucza z poprzednich promocji. ale nie widzę na stronie nvidii
Dudzio 14 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Opublikowano 17 Kwietnia Nie ma takiego wymogu, nie jest nigdzie zapisany.
DarkeVo 757 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia A nie idzie tego czasem komuś bezposrednio na jego steam przypisać? Musiałby tylko podać swoje dane do logowania a po wszystkim by tylko sobie zmienił 1
Dudzio 14 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Opublikowano 20 Kwietnia Tak, to możliwe. Ja jestem skłonny do takiego rozwiązania - pytanie tylko czy nabywca mi zaufa Możemy to robić na jakimś udostępnianiu ekranu.
jankooo 395 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia W dniu 17.04.2026 o 08:11, Dudzio napisał(a): Nie ma takiego wymogu, nie jest nigdzie zapisany. Nie aktywujesz kodu na karcie, która brała już udział w jakiejkolwiek innej promce na gierkę. Wiem bo sam sprawdzałem 1
Dudzio 14 Opublikowano 21 Kwietnia Autor Opublikowano 21 Kwietnia Dziękuję za informację, temat i tak już nieaktualny.
Rekomendowane odpowiedzi