Windrose PC EA
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Kopia mazdy 6e? -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
sprawdz jutro czy sie wylaczy - mozliwe ze jest w trybie czuwania czy cos takiego. moze kwestia konfiguracji. tak i da sie tez wymusic recznie. (chyba tak) w teorii powininen jak kazdy oled ale ja oleda nigdy nie mialem wiec nw -
Przez Reddzik · Opublikowano
Co to był za problem pogadać z nauczycielem by się podszkolić -czyli podnieść siłę, życie itp? To normalne też ze NPC reaguje na twoje złe maniery, nikt normalny nie chodzi z wyciągniętą bronią jakby miał zaraz kogoś zaszlachtować... To tylko te "dzisiejsze" gry oduczyły pewnej normalności jakie miały stare gry. Graczom to się już we łbach pokiełbasiło. za przeproszeniem. Futra, kły itp potrzebne były do ulepszenia, stworzenia broni, broń sama się nie stworzy... Z powietrza? Rozumiem, tam gdzie trzeba to trzeba krytykować, pokazywać błędy- wytykać ale w tym przypadku? No nic zobaczymy na premierę jak to będzie wyglądać Pośmiejemy się. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@mirosklep z którego wziąłem tamte słuchawki do dziś mi nie wysłał ich tłumacząc się spóźnioną dostawą Także dołożyłem do AKG K240 MKII.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi