Ampinel
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Na HDR dopiero widać pazur monitorów VA Miniled i OLED ale trzeba wiedzieć jak to dobrze ustawić aby był efekt wow. A co do reszty... twierdzisz, że miałeś 2 szt. RGB Tandem (W)OLED od Gigabyte i chcesz kupić przy okazji uważając za lepsze monitory na zwykłym IPS, których cena zaczyna się od 700zł... ponadto w sygnie masz jeden z wymienionych monitorów, które teraz rzekomo rozważasz w zakupie. Wybacz ale trochę mi się to wszystko kupy nie trzyma i brzmi jak sci-fi. Nawet jakbyś trafił bardzo kiepskie egzemplarze Tandemów, to raz, że banding robi się bardziej łagodny po paru czyszczeniach i po jakimś dłuższym czasie pracy, to gołym okiem jest dużo mniej widoczny jak sztucznie przekontrastowane zdjęcia, a tak naprawdę widać go raczej na sztucznych planszach jak w realnym zastosowaniu. Mi to pachnie kolejnym tematem z serii "kupiłem coś, dorobiłem swoją teorię i zakładam wątek na forum aby wszyscy poklepali mnie po plecach, że zrobiłem jedyny słuszny wybór" Wybacz ale tak to wygląda. Jak tak Cię razi banding i boisz się wypalenia, to spróbuj VA Miniled, bo i tak będzie dużo lepszy od zwykłego VA/IPS. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Dobra, to się mętlik lekki zrobił, ale trochę poczytane, trochę na PW wyjaśnione, więc będę skłaniał się ku Cyclonowi -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A to tylko opcja "inwestowania" jest w banku? Nie ma jakiś gier hazardowych?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi