TP-Link TL-WN821N rozłącza internet co 10 -15 minut
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Za to się raczej konfitura nie weźmie bo ma zarówno psa jak i rower. Choć jak był z pieskiem na spacerze sprzątał po nim Ale czy by z tym walczył? Wątpię. To raczej powinien być ktoś inny... Choć samochody parkujące niemal na całym chodniku to zmora polskich miast. Wystarczy sobie zrobić objazd po Polsce po osiedlach mieszkaniowych. Zastanawiam się dlaczego państwo nie zrobi czegoś w stylu: "donieś na sąsiada" i np za wysłanie zdjęcia z samochodem zajmującym chodnik by nie płacili z 10% wartości mandatu. Oczywiście pod surowymi karami przerabiania przez Ai itp. Podejrzewam, że by zniknęło z miejsca 50% takich samochodów. Natomiast już co do pieszych to większy problem i trzeba by chyba wprowadzić jakieś nowe ORMO Tylko mnie za tego posta nie zlinczujecie bo to tak pół żartem - pół serio -
Przez Keleris · Opublikowano
Temat rozwiązany, moja teoria jest taka że miałem wcześniej podłączony inny monitor z wyższą rozdzielczością i taka była zapisana w win xp i dla tego na tym monitorze był brak obrazu przez to że nie obsługuje takiej rozdzielczości? -
Przez Yedi · Opublikowano
Jak sobie przypomne stresa po zakupie X800 gto że nie mialem obrazu na DVI to moje -
Przez CavieZ · Opublikowano
. Ja kupiłem PS5 Pro za 2690zł. I to najnowsza rewizja - która ma lepszy układ chłodzenia niż pierwszy wydany model PRO. Dołączony Pad jest super! Trzyma mi cały dzień podczas intensywnego grania. Bo poprzednie rewizje padów mają gorsze baterie.. Ostatnio kupiłem 3 konsole PS5 Pro za 3200zł. Ale to dla rodziny.. Teraz już nie idzie kupić w normalnym sklepie. Wszystko wyprzedano. Oczywiście są pomniejsze sklepy które udostępniają ale to bym nie ryzykował. Mój kolega pracuje w MM i mówił że konsola jest mocno oblegana przez klientów. Schodzi jak ciepłe bułeczki. I jak widać chyba nie kłamie. Ja jestem zachwycony. Ma swoje minusy ale to chyba najlepsza konsola od Sony od czasów PS2.PS3? Hm chyba tak jest.. Niemal Od grudnia Wszystkie gry ogrywam w 60fps+ (po za paroma wyjątkami)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi