Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marketingowy bełkot. Żadnej rewolucji tu nie będzie. Odgrzewany kotlet posypali papryczką dali na boku kim chi i serwują "po koreańsku". Ta gra to będzie paździeż już teraz to widać. Dzieje się dokładnie ten sam cykl coda co od lat. Ale dzieciarnia się dalej na to nabiera i płaci.

Maj- mati pa ale zajebisty cod pa na ten trailer

Lipiec - mati bedzie ogień robie preorder bo dadzą skarbiec  edyszon ale biedaków będzie piekło jak wjade w multika  ghostem w złotej kominiarce

Październik - gramy super klapki na oczach efekt nowości

Grudzien - znowu skiny, zalew gówna ze sklepu w grze bo sezon 2 wjeżdza. Wzmocniony assist dla padziarzy rozwala grę na pc

Styczen - mati ta gra to gówno ciągle gine bo mie tak dobiera przeciwników  mati, stare cody były lepsze

Marzec - gra nie ma tożsamości cały militarny klimat poszedł się walić przez crossovery i płatne współprace. Ciągłe zmiany balasu rujnują ulubione pukawki

Maj- mati pa na ten trailer modern black ops 2

• Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz  ;) 

Jak zawsze blaznujesz, ale to widze swietnie pasuje do artykulu. :) 

"Activision i Infinity Ward twierdzą, że Call of Duty: Modern Warfare 4 zrezygnuje z epizodów celebrytów, kreskówkowych przerywników i innych "błazeńskich" kosmetyków"

Ja w to, jak kolega wyzej - Funky, nie wierze. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a):

Tia, brak skorek w codzie

Nigdzie nie jest napsiane o braku nowych skorek w codzie tak jak to zasugerowales ;) I te glupoty prostuje.

A w co wy wierzycie to mnie tam guzik obchodzi ;) 

A jak nie potrafisz sie wyslowic pelnym zdaniem co miales na mysli to sie pozniej nie dziw ze cytuje te twoje glupoty bo jest roznica miedzy brakiem wydawaniu skorek, a brakiem wydawania skorek odbiegajacych od klimatu gry. 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Nigdzie nie jest napsiane o braku nowych skorek w codzie tak jak to zasugerowales ;) I te glupoty prostuje.

A w co wy wierzycie to mnie tam guzik obchodzi ;) 

A jak nie potrafisz sie wyslowic pelnym zdaniem co miales na mysli to sie pozniej nie dziw ze cytuje te twoje glupoty bo jest roznica miedzy brakiem wydawaniu skorek, a brakiem wydawania skorek odbiegajacych od klimatu gry. 

Kolejny co potrafi tylko zaczepiać. Taki "mondry" jestes tylko zza klawy. 

• Upvote 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest teraz z tym COD? Bo kilka lat temu pogrywałem w Warzone i był tydzień czy weekend dostępu do aktualnej na tamten czas wersji CODa, z całym multi. I podobało mi się to mega. Naprawdę fajne tryby, takie masowe starcia (nie cierpię tych codowych potyczek 5 na 5 czy coś), ogólnie bardzo fajne wrażenia. Samo Warzone mnie nie interesuje bo co to za granie, gdy zawsze grasz znaleźnym wyposażeniem, zamiast swoim? Był tryb blokada, gdzie się startowało z własną bronią i gadżetami, w ogólne rozgrywka w Blokadzie najbardziej mi siedziała, to usunęli to. I teraz pytanie - czy chcąc mieć dostęp do tego codowego multi to muszę co rok kupować za 300-400 zł kolejną nową odsłonę? Czy co ile oni wydają te gry? Lubię w BFach to, że właśnie grasz kilka lat, budujesz sobie skilla, level, dodatki do broni, skórki. Gdy Battlefield co rok będzie startował od zera, to porzucę serię na pewno. Jak z tym codem jest? Kupuję dziś najnowszą edycję, za rok wychodzi 167 edycja Black Ops i wszystko nabijam od zera? 

Opublikowano

Nowa część to nowa gra ;)  A zawartości w rok w cod masz tyle że w bfie przez 6 lat tyle nie dostaniesz 😂 Co z tego że bf wychodzi rzadziej jak te sezony to flaki w oleju są i za mało map. 

Do jutra też masz darmowe BO7 do sprawdzenia tylko nie warto już tego kupować bo zaraz nowa część wychodzi a tam będzie się sporo działo ;) 

Opublikowano

"W Call of Duty: Modern Warfare 4 (premiera zaplanowana na 23 października 2026 roku) w standardowych trybach wieloosobowych na jednej mapie rywalizuje 12 graczy, czyli dwie drużyny po 6 osób (6v6)".

Czyli raczej podziękuję. Wiem, że jest tam też ten tryb Ground War, ale widzę, że dalej stawiają głównie na szybką akcję w małych składach. To nie dla mnie.

Opublikowano

BF dzisiaj to nie BF, ja nie wiem czy do CoD nie wróce po X latach (ostatnio tyrałem w MW i MW2 więc wieki temu), bo brakuje mi szybkiej strzelanki na co dzień (mam 30-60 minut i bym postrzelał), a BF6 to zawód stulecia, już 2042 był lepszy... 

Opublikowano
12 minut temu, Sawyer1916 napisał(a):

"W Call of Duty: Modern Warfare 4 (premiera zaplanowana na 23 października 2026 roku) w standardowych trybach wieloosobowych na jednej mapie rywalizuje 12 graczy, czyli dwie drużyny po 6 osób (6v6)".

Czyli raczej podziękuję. Wiem, że jest tam też ten tryb Ground War, ale widzę, że dalej stawiają głównie na szybką akcję w małych składach. To nie dla mnie.

No to jest cod, rdzeń to maly 6vs6 ;)  
Teraz dojdzie rozbudowany tryb DMZ, jestem bardzo go ciekaw. 

• 2 tygodnie później...