caleb59 2 485 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Pacyfikować każdego kto kupi tego gniota. 1
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 10 minut temu, ODIN85 napisał(a): Cisza w temacie mówi sama za siebie Dlatego chciałbym, żebyście przestali pisać w tym temacie, ponieważ zaburzacie jego delikatną, naturalną strukturę. Do niedawna był to teatr jednego aktora i oby tak zostało jak najdłużej. 1
samsung70 538 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 14 minut temu, Kadajo napisał(a): dzień dobry, czy mi się wydaje, czy tu tutaj porównujesz betę do pełnej wersji? 1
ODIN85 5 305 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 22 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Dlatego chciałbym, żebyście przestali pisać w tym temacie, ponieważ zaburzacie jego delikatną, naturalną strukturę. Do niedawna był to teatr jednego aktora i oby tak zostało jak najdłużej. To w końcu płatna beta za 1.25zł,jak będzie za free to temat się ruszy 1
samsung70 538 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Ale tak szczerze mówiąc, to chyba i tak jest dobry wyznacznik, bo jeśli dobrze pamiętam w zeszłym roku, to obie premiery były gdzieś obok siebie i wtedy Battlefield i tak zmiażdżył Call of Duty, prawda?
ronaldo864 166 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia RT zarzyna 5090 !!!! AMD FSR Ray Regeneration rulez !!!!
Funky Koval 247 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Przecież ta gra to znowu twitch shooter dla dzieciaków z adhd. Szorowanie dupskiem po ziemi, walą do ciebie z każdej strony. A za chwilę jeszcze wjadą nicki minaje I żółwie ninja 1 1
Phoenix. 7 196 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia W dniu 23.08.2026 o 08:49, caleb59 napisał(a): Pacyfikować każdego kto kupi tego gniota. Ta gra tak już ma, jedni kochają a inni hejtuja, a i tak się sprzeda 🤣 Wysyp filmów nt cod jest co roku bo to chodliwy temat na kliki i oglądalność. A im coś budzi większe kontrowersje tym lepiej. Nie innaczej jest teraz. 1
ghostdog 1 185 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Pograłem w otwartą betę (może tak z 2 godzinki) i nic się nie zmieniło. Nie wiem jak to wygląda na PC, ale na PS5 wygląda jak gra z PS4. Chaos i pełno ślizgających się graczy. Małe mapy i ganianie się w kółko.
Phoenix. 7 196 Opublikowano 28 Sierpnia Autor Opublikowano 28 Sierpnia 11 minut temu, ghostdog napisał(a): Pograłem w otwartą betę (może tak z 2 godzinki) i nic się nie zmieniło. Nie wiem jak to wygląda na PC, ale na PS5 wygląda jak gra z PS4. Chaos i pełno ślizgających się graczy. Małe mapy i ganianie się w kółko. Idź pograć w bfa lepiej 🤣 Bo nie wiem na co ty liczyłeś grając w cod jak to tak właśnie wygląda, spocona dopaminowa strzelanina To tak jakby narzekać że w grze wyscigiwej jeździ się samochodami 🤣 Kampanie sobie odpal 😉
ODIN85 5 305 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 3 godziny temu, ghostdog napisał(a): Pograłem w otwartą betę (może tak z 2 godzinki) i nic się nie zmieniło. Nie wiem jak to wygląda na PC, ale na PS5 wygląda jak gra z PS4. Chaos i pełno ślizgających się graczy. Małe mapy i ganianie się w kółko. Małe mapy zawsze na plus
zozolek 476 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Gra wygląda jak 7 poprzednich odsłon, więc nie zauważam różnicy. Tempo pod adhd, ślizg mode z jakimś key bind w tle ma tutaj każdy pr0gej... W skrócie - odgrzany kotlet o zapachu zgnilizny, który zostanie pięknie pokolorowany ( różowe, tęczowe skiny) na cześć wspaniałej cancer społeczności tego tytułu. 1 1
ODIN85 5 305 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) To nie ma lepszej grafy? Nie ma. Wygląda nawet gorzej niż rok temu Edytowane 29 Sierpnia przez ODIN85
Phoenix. 7 196 Opublikowano 29 Sierpnia Autor Opublikowano 29 Sierpnia Grafika to ten sam poziom co rok temu Jest kilka detali na plus ale to tylko detale. Spocency i tak graja na LOW wiec bez roznicy jaka grafa
ODIN85 5 305 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia To po co zrezygnowali ze starej generacji jak się nic nie zmieniło
zozolek 476 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Bo to dojna krowa, co roku ta sama śpiewka o rewolucji w grafice
ODIN85 5 305 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Ale pierwszy trailer z singla to właśnie zapowiadał. Mega rozczarowanie jak betę odpaliłem.
ghostdog 1 185 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 16 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Idź pograć w bfa lepiej 🤣 Bo nie wiem na co ty liczyłeś grając w cod jak to tak właśnie wygląda, spocona dopaminowa strzelanina To tak jakby narzekać że w grze wyscigiwej jeździ się samochodami 🤣 Kampanie sobie odpal 😉 Ten poziom co dali w becie jest kiepawy. Raczej nie zachęca do zakupu (lub zagrania). Ostatnie dobre kampanie dla jednego gracza to ogrywałem w WWII i Cold War (w abonamencie, bo na CODa to mi szkoda kasy).
Rekomendowane odpowiedzi