Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Cisza w temacie mówi sama za siebie:E

Dlatego chciałbym, żebyście przestali pisać w tym temacie, ponieważ zaburzacie jego delikatną, naturalną strukturę. Do niedawna był to teatr jednego aktora i oby tak zostało jak najdłużej. 

Screenshot_20260823-114555.Opera.thumb.png.52167c44bdc464fc2ef384f6013e2394.png

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Radio Tirana napisał(a):

Dlatego chciałbym, żebyście przestali pisać w tym temacie, ponieważ zaburzacie jego delikatną, naturalną strukturę. Do niedawna był to teatr jednego aktora i oby tak zostało jak najdłużej. 

Screenshot_20260823-114555.Opera.thumb.png.52167c44bdc464fc2ef384f6013e2394.png

To w końcu płatna beta za 1.25zł,jak będzie za free to temat się ruszy:wariat:

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 23.08.2026 o 08:49, caleb59 napisał(a):

Pacyfikować każdego kto kupi tego gniota.

Ta gra tak już ma, jedni kochają a inni hejtuja, a i tak się sprzeda 🤣 Wysyp filmów nt cod jest co roku bo to chodliwy temat na kliki i oglądalność. A im coś budzi większe kontrowersje tym lepiej. Nie innaczej jest teraz. 

• Upvote 1
Opublikowano

11 minut temu, ghostdog napisał(a):

Pograłem w otwartą betę (może tak z 2 godzinki) i nic się nie zmieniło. Nie wiem jak to wygląda na PC, ale na PS5 wygląda jak gra z PS4. Chaos i pełno ślizgających się graczy. Małe mapy i ganianie się w kółko.

Idź pograć w bfa lepiej 🤣 Bo nie wiem na co ty liczyłeś grając w cod jak to tak właśnie wygląda, spocona dopaminowa strzelanina ;) 

To tak jakby narzekać że w grze wyscigiwej jeździ się samochodami 🤣

Kampanie sobie odpal 😉

Opublikowano
3 godziny temu, ghostdog napisał(a):

Pograłem w otwartą betę (może tak z 2 godzinki) i nic się nie zmieniło. Nie wiem jak to wygląda na PC, ale na PS5 wygląda jak gra z PS4. Chaos i pełno ślizgających się graczy. Małe mapy i ganianie się w kółko.

Małe mapy zawsze na plus:thumbup:

Opublikowano

Gra wygląda jak 7 poprzednich odsłon, więc nie zauważam różnicy.

Tempo pod adhd,  ślizg mode z jakimś key bind w tle ma tutaj każdy pr0gej...

W skrócie - odgrzany kotlet o zapachu zgnilizny, który zostanie pięknie pokolorowany ( różowe, tęczowe skiny) na cześć wspaniałej cancer społeczności tego tytułu.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
16 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Idź pograć w bfa lepiej 🤣 Bo nie wiem na co ty liczyłeś grając w cod jak to tak właśnie wygląda, spocona dopaminowa strzelanina ;) 

To tak jakby narzekać że w grze wyscigiwej jeździ się samochodami 🤣

Kampanie sobie odpal 😉

Ten poziom co dali w becie jest kiepawy. Raczej nie zachęca do zakupu (lub zagrania). Ostatnie dobre kampanie dla jednego gracza to ogrywałem w WWII i Cold War (w abonamencie, bo na CODa to mi szkoda kasy).