Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Infinity Ward od 2019 nigdy nie dowizolo, oni robia najgorsze cody ;) A jaki jest stan to sledze. Dlatego ja sobie ciupie w darmowego Warzone i jestem zadowolony ;) Ale mocno mnie korci sprobowac w Redsec w bfie ze wzgledu na balans inputu, oraz jeden z najlepszych antyczitow. 

Najlepszym codem wdg mnie bylo MW3 jesli mowimy o multi, tylko, ze tam Sledgehammer Games latalo gre oraz pieknie poprawilo strzelanie na myszce, a tutaj mamy powrot do MW2 czyli strasznej kupy polaczonej z 2019, troche mniejszej kupy ;) 

Opublikowano (edytowane)

To ty chyba jakiś ślepy jesteś jak w BO wszystko działa a tu nic nie działa 🤣 

Ekran się trzęsie, dymy z lufy, movment szarpie, nie masz straifa, klamki sa źle zbudowane i nie można budować swoich, TTK za szybkie, AA jak aimbot i to mówią ludzie grający na padzie competetive, jak masz plejty założone to nie widać skąd ktoś strzela, a na dodatek killfed jest rozwalony bo jest przezucony na druga stronę a 15lat był po jednej 🤣 audio nie istnieje i można tak wymieniać. Takiego śmiecia to nie było w histori coda. 

Lista tak grubych błędów jest jeszcze dłuższa… 

W grze nie ma już skillgapu przez za mocne AA. 

Edytowane przez Phoenix.
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

To ty chyba jakiś ślepy jesteś jak w BO wszystko działa a tu nic nie działa 🤣 

Ekran się trzęsie, dymy z lufy, movment szarpie, nie masz straifa, klamki sa źle zbudowane i nie można budować swoich, TTK za szybkie, AA jak aimbot i to mówią ludzie grający na padzie competetive, jak masz plejty założone to nie widać skąd ktoś strzela, a na dodatek killfed jest rozwalony bo jest przezucony na druga stronę a 15lat był po jednej 🤣 audio nie istnieje i można tak wymieniać. Takiego śmiecia to nie było w histori coda. 

Lista tak grubych błędów jest jeszcze dłuższa… 

W grze nie ma już skillgapu przez za mocne AA. 

Screenshot_20260829_235259_Chrome2.thumb.jpg.248b5e5fde4f1bb985024e892832bae5.jpg

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano

Po becie mam nadal mieszane odczucia chyba znów odpuszczę i kupie w promocji kiedyś bo niestety twórcy nadal nie umią uczyć na błędach.

Zaraz wyjdzie GTA to ludzie o tej gierce szybko zapomną.

Opublikowano (edytowane)

Wczorajsze latki poprawily sporo w grze, tych krytycznych bledow w tym trzesacy sie ekran i bron. Wersja z piatku, a dzis to jest niebo a ziemia. Co nie zmienia faktu, ze musze zdjac licznic na glowe, nadal AA jest za mocne i kilka innyhc powaznych rzeczy. 

I na premiere brac nie warto, tylko czekac az doprowadza to do ladu, a doprowadzic musza bo duza mapa i mala do WZ bedzie pod mistrzeostwa warzone w przyszlym roku i tworcy czerpia feedback od zawodnikow uczestniczacych wiec wszystko musis byc do tego czasu polatane. 

Nie dopisalem, te zmiany tylko w warzone jak cos bo to poprawialo Raven, a nie IW :hihot:

Edytowane przez Phoenix.
  • 3 tygodnie później...