Skocz do zawartości

[K] Ryzen 3600 w dobrej cenie (nieaktualne)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie spieszy mi się, po prostu nie zaszkodzi mały upgrade dla kompa do internetu (przeglądarki to aplikacje wielowątkowe), filmów, prostych gierek itp., obecny stary rysiek 1200 coraz gorzej radzi sobie np. w 4K.

Edytowane przez kalderon
Opublikowano
Godzinę temu, kalderon napisał(a):

Nie spieszy mi się, po prostu nie zaszkodzi mały upgrade dla kompa do internetu (przeglądarki to aplikacje wielowątkowe), filmów, prostych gierek itp., obecny stary rysiek 1200 coraz gorzej radzi sobie np. w 4K.

Jak do internetu to może R5 2600 w dobrej cenie?

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, kalderon napisał(a):

a 4500 chodzi w nieco... wyższych cenach niż 3600! 

Wisi, a nie chodzi. ;) Tego 3600 co widziałeś za 120 zł to nie zobaczysz na forum, bo ludzie sprzedadzą za 150 zł, ponieważ za tyle też idzie od ręki.
r4500 jest gorszy poza efektywnością i można by stargować do 120 zł, ale już nie zaśmiecam wątku, powodzenia. 

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano

Tego za 120 gość wystawił prze 8 rano, ja zadałem pytanie po 11 i już poszedł. Wcześniej widziałem kilka za ~150zł. Te po 180-200 wiszą i wiszą...

4500 widzę od 200-210zł wzwyż, wątpię żeby udało się stargować do 120. To już wolę Ryzena 3600 - starsze gry/ przeglądarkowe, prostsze MMO często lubią cache a 3600 ma go 2x więcej. Przy braku różnicy w cenie - celuję w 3600 jako najlepszy kompromis wszystkiego.

Opublikowano (edytowane)

@Grolshek

Na olx są same noname'y, 3600 to stary procek gwarancji i tak nie będzie (i mi na niej nie zależy, byle działał), a co chwila pojawiają się za ~150zł i szybko znikają. Teraz jeden sprzedał się w 20 minut i właśnie w coś takiego celuję. 

Edytowane przez kalderon
  • kalderon zmienił(a) tytuł na [K] Ryzen 3600 w dobrej cenie (nieaktualne)