zgreg 8 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Przydałby się zbiorczy temat nt. YT Od około tygodnia na TV (LG) mam pierwsze reklamy po angielsku, druga jest po polsku.Region nie był zmieniany i jest od zawsze PL. Nie jest to problem tylko ciekawostka, dlaczego tak jest. Oglądam muzykę, teledyski ze świata i trochę filmów z PL
AndrzejTrg Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja tylko co zauważyłem to że na forumach(szczególnie tutaj) jak ktoś wrzuci filmiki po angielsku to zawsze włącza mi się polski dubbing mimo że mam wyłączony, dopiero jak odpalę bezpośrednio na tubie to mam tak jak powinno być A co do reklam to nie wiem, mam premiuma
zgreg Opublikowano 19 Lipca Autor Opublikowano 19 Lipca Da redę włączyć opcję na youtube aby nie proponował filmów wygenerowanych przez AI?
ChudyXp Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca W dniu 26.06.2026 o 21:54, AndrzejTrg napisał(a): Ja tylko co zauważyłem to że na forumach(szczególnie tutaj) jak ktoś wrzuci filmiki po angielsku to zawsze włącza mi się polski dubbing mimo że mam wyłączony, dopiero jak odpalę bezpośrednio na tubie to mam tak jak powinno być A co do reklam to nie wiem, mam premiuma Tego nie będziesz miał w ustawieniach konta na YT żeby nie tłumaczył automatycznie przez AI ?? . Albo to wina wklejki na forum 6 minut temu, zgreg napisał(a): Da redę włączyć opcję na youtube aby nie proponował filmów wygenerowanych przez AI? Trzeba ich nie oglądać obejrzysz jeden i już działa algorytm i proponuje kolejne
AndrzejTrg Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca 14 godzin temu, ChudyXp napisał(a): Tego nie będziesz miał w ustawieniach konta na YT żeby nie tłumaczył automatycznie przez AI ?? . Albo to wina wklejki na forum Tak jak napisałem, wszystko wklejone na forum mam z lektorem AI Nawet jak sam wrzucę filmik z tuba gdzie mam go z oryginalnym tłumaczeniem, to na forum jest z PL AI . Dopiero jak kliknę aby otworzyło bezpośrednio z tuba to jest normalnie.
LeBomB Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca 14 godzin temu, zgreg napisał(a): Da redę włączyć opcję na youtube aby nie proponował filmów wygenerowanych przez AI? Mówisz o treściach dla Ciebie czy dla dzieci? W YT kids można chyba zrobić białą listę i tam wykluczyć treści które mogą być wygenerowane przez AI, ale nie jestem pewien na 100%. Opcjonalnie przez google family link możesz dzieciom ograniczyć możliwość oglądania treści do wybranych kanałów na YT. Jeśli chodzi o normalny YT, to raczej nie ma takiej możliwości niestety, chyba że przy każdym materiale z AI będziesz klikał łapkę w dół. 14 godzin temu, ChudyXp napisał(a): Tego nie będziesz miał w ustawieniach konta na YT żeby nie tłumaczył automatycznie przez AI ?? . Albo to wina wklejki na forum Algorytmy YT są coraz bardziej agresywne i nawet jak wyłączysz automatyczny dubbing, to po jakimś czasie i tak go ponownie włączy.
huudyy Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca 47 minut temu, LeBomB napisał(a): Algorytmy YT są coraz bardziej agresywne i nawet jak wyłączysz automatyczny dubbing, to po jakimś czasie i tak go ponownie włączy. Dlatego ja wgrałem sobie addon YouTube no translation, który blokuję te gówniane tłumaczenia Ai, do tego uBlock i Sponsorblock - dopiero wtedy można wzglednie korzystać z yt. Jak ktoś nie lubi shortów, to na to też są dodatki.
AndrzejTrg Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Inne fora w tym polskie, gdzie są zamieszczone filmiki z tuba nie wrzucają mi z automatu PL AI lektora, tylko tutaj ma to miejsce.
Rekomendowane odpowiedzi