IceMan 194 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Panowie taki dziwny temat się trafił. Na swoim PC byłem zalogowany w aplikacji MS Store i Xbox. Wylogowałem się z konta Xbox i zalogowałem się na konto kumpla. Sprawdziliśmy działanie jego gry i wylogowałem się z jego konta. Zalogowałem się ponownie na swoje konto Xbox i ... mam teraz w bibliotece jego grę ! Gra normalnie działa. O co kaman ?!
IceMan 194 Opublikowano 30 Czerwca Autor Opublikowano 30 Czerwca No ale gra za darmo, chętnie pogram Mogę grać czy coś grozi za to ?
ODIN85 4 926 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca (edytowane) Nie wiem. Na pleyu nic za to nie było Edytowane 30 Czerwca przez ODIN85 1
samsung70 374 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca dobry patent, a może bug, glitch? mogę się zalogować na konto tego kumpla, też bym pograł
j4z 1 873 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Pewnie logując się na jego konto ustawiliście jako podstawkę. Zobacz czy offline będzie też działać ta gra.
Krystian03 35 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Może być podobnie jak to jest na Steam, że jeśli się zainstalowało grę z innego konta to logując się z powrotem pojawi się w bibliotece - przez to że jest nadal zainstalowane na komputerze i teoretycznie przy uruchamianiu powinno wybrać konto które nie zostało w pełni wylogowane albo wyrzucić błąd przy uruchamianiu.
IceMan 194 Opublikowano 1 Lipca Autor Opublikowano 1 Lipca 5 godzin temu, Krystian03 napisał(a): Może być podobnie jak to jest na Steam, że jeśli się zainstalowało grę z innego konta to logując się z powrotem pojawi się w bibliotece - przez to że jest nadal zainstalowane na komputerze i teoretycznie przy uruchamianiu powinno wybrać konto które nie zostało w pełni wylogowane albo wyrzucić błąd przy uruchamianiu. ze steamem mi to nigdy nie działało a na MS gra nadal działa fajnie, flight simulator tani nie jest
Rekomendowane odpowiedzi