Monitor 27" max 32 WOLED z matową matrycą z polaryzatorem do RTX 4090.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wojtek-mm30 · Opublikowano
Zrobiłem i nie pomogło, i niestety nie ma podglądu zrzutu -
Przez TheMr. · Opublikowano
Będzie 2 zł taniej jak tylko prąd potanieje o 33%. -
Przez Doamdor · Opublikowano
https://theinference.org/article/nvidia-s-279-billion-backs-an-estimated-37-of-the-world-s-2027-ai-memory -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Używasz RHI. Ja próbowałem, ale wolę DLSS5 Sweepera. Tam sobie szybko presety przerzucam dla testu, ale i tak używam pres3 + cinematic. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Nie interesuje mnie prawicowy internet i wojenki lewica prawica ale zwiedziłem całą Europę i widzę jak się kończą lewicowe rządy. Nie chcę takiego miejsca dla moich dzieci jak Birmingham w którym chwilę mieszkałem. Nie interesuje mnie prawicowy internet i wojenki lewica prawica ale zwiedziłem całą Europę i widzę jak się kończą lewicowe rządy. Nie chcę takiego miejsca dla moich dzieci jak Birmingham w którym chwilę mieszkałem. Nie interesuje mnie prawicowy internet i wojenki lewica prawica ale zwiedziłem całą Europę i widzę jak się kończą lewicowe rządy i poglądy. Nie chcę takiego miejsca dla moich dzieci jak Birmingham w którym chwilę mieszkałem. Tam też wierzyli, że imigranci się zasymiluja, a przeciwnikom tej tezy zamykano usta rasizmem i polityczną poprawnością. Nie interesuje mnie prawicowy internet i wojenki lewica prawica ale zwiedziłem całą Europę i widzę jak się kończą lewicowe rządy i poglądy. Nie chcę takiego miejsca dla moich dzieci jak Birmingham w którym chwilę mieszkałem. Tam też wierzyli, że imigranci się zasymiluja, a przeciwnikom tej tezy zamykano usta rasizmem i polityczną poprawnością. Nie interesuje mnie prawicowy internet i wojenki lewica prawica ale zwiedziłem całą Europę i widzę jak się kończą lewicowe rządy i poglądy. Nie chcę takiego miejsca dla moich dzieci jak Birmingham w którym chwilę mieszkałem. Tam też wierzyli, że imigranci się zasymiluja, a przeciwnikom tej tezy zamykano usta rasizmem i polityczną poprawnością.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi