mzeromski86 0 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września cześć, czy jest szansa uzyskać pomoc przy wyborze laptopa ? potrzebuję coś dla siostrzeńca do szkoły, idzie na kierunek związany z grafiką wektorową w liceum. rozumiem że dobrze by było żeby grafika była trochę lepsza i pamięć ram. najrpawdopodbnije wybór pomiędzy matrycą 15,6 i 17 cali chociaż myślę że monitor będzie kupiony i do niego podłączony ten laptop i tak. jest ktoś kto móbłby polecić coś do mniej więcej 4 tyś złotych
Merqus4 54 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Szczerze obecnie najgorszy możliwy okres do zakupu sprzętu, wszystko jest potwornie drogie.
mzeromski86 0 Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września niestety wiem.. ale wychodzi na to że nia ma za bardzo wyboru. wiadomo że nie jest mu potrzebny jakiś mega wypasiony laptop. chodzi bardziej o to że jak będzie korzystał np z programów typu adobe creative, photoshop czy autocad i podobne chodziło mu bez żadnych problemów.
musichunter1x 1 665 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września @mzeromski86Z używanych kupisz coś na rtx5070 mobile, więc odpowiednik rtx5060ti 8gb.
mzeromski86 0 Opublikowano Niedziela o 08:39 Autor Opublikowano Niedziela o 08:39 Czy uważasz że na prawdę aż taka karta graficzna mu potrzebna ?? Raczej myślałem o jakimś rtx3060 lub coś w podobie
Rekomendowane odpowiedzi