Coffee Banan 13 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) AKTUALNE---> Mam do sprzedania: GIGABYTE RX 7700XT GAMING OC-12G ->3x FANS -->BOX FV--GWAR '2028r. Kartę Graficzną kupiłem dnia 26-08-2026r. w polskim sklepie internetowym "Komputronik" jako Outlet (Sprzedaż Internetowa). Przekazuję FV na moje dane z polskiego sklepu internetowego "Komputronik" nowemu nabywcy. Wyposażenie --BOX, oryginalne pudełko, zaślepki, moja FV. Stan techniczny: w pełni sprawna, działa poprawnie. Plomba na śrubce. Karta nie była rozbierana ani naprawiana przeze mnie. Nie służyła u mnie w koparce. CENA: 1700 zł z paczkomatem inpost. Edytowane wczoraj o 10:05 przez Coffee Banan AKTUALNE 1 2
Coffee Banan 13 Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września (edytowane) Sprzedana. Aktualizacja -Tylko Rezerwacja do wieczora 24.09. Edytowane 24 Września przez Coffee Banan
musichunter1x 1 699 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) 46 minut temu, Coffee Banan napisał(a): Sprzedana. Z ciekawości... W cenie z ogłoszenia lub bliskiej? Aż dziwne, bo za 300 zł więcej ludzi sprzedają 9070xt, a a za kolejne parę jest nowy. Edytowane 23 Września przez musichunter1x
Coffee Banan 13 Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września Poszła na forum za 1700zł. Cenę na A-Lokalnie podniosłem jakby nie było wpłaty od kupującego to zmieniam na niższą.
AndrzejTrg 3 686 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Trochę dziwny zabieg... ktoś tutaj wchodzi, patrzy na cenę i widzi 2800 to z automatu myśli że sprzedającego ładnie popierdzieliło 1
Coffee Banan 13 Opublikowano Wtorek o 09:00 Autor Opublikowano Wtorek o 09:00 (edytowane) AKTUALNE CENA: 1700 zł z paczkomatem inpost. Edytowane wczoraj o 08:55 przez Coffee Banan
Rekomendowane odpowiedzi