jakie combo AV+FW?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez z1k · Opublikowano
Mnie cieszy taka zmiana z cukierkowego krajobrazu na bardziej normalny, kilka poprawek i bedzie git plus taki, ze wiadomo, ze dodatek jest i juz nas przygotowują do niego tym update -
Przez Raiven · Opublikowano
Od początku lutego przez ponad 2800h było idealnie aż tu nagle widzę jakieś ciemniejsze placki na jasnym ekranie. Pamiętałem, że @Lameismyname miał coś w ten deseń, wchodzę na forum porównać. Tak, to samo. Patrzę ostatnie posty a tu ich ilość nagle wzrosła - 2 dni wcześniej ponownie wystąpił ten sam problem u kolegi @Lameismyname pamiętam o obrysowaniu, tylko jak mam czas to zapominam Ale podrzucę -
Przez wamak · Opublikowano
Do tej pory byłem przekonany, że bardziej opłaca się stopniowo wchodzić w rynek. Przez ostatnie kilka lat dokupowałem jednostki funduszy akcyjnych aktywnie zarządzanych za stałą kwotę co miesiąc. Okazuje się, że matematycznie wygrywa wejście całością jak najszybciej, ponieważ przez 3/4 czasu rynek rośnie (przeczytałem o tym parę artykułów na necie). Druga modyfikacja, to kupowanie ETF'ów zamiast funduszy aktywnie zarządzanych ze względu na niższe koszty. Z aktywnie zarządzanych zostawiam sobie tylko te fundusze, które dają więcej, niż indeksy. Ostatecznie stanęło na: 55% ETF/ETC akcje, surowce, złoto 45% ETF obligacji krótkoterminowych: jeśli będzie duża korekta, bessa na giełdzie, to środki z ETF obligacji przerzucę na dokupienie ETF akcji. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Dawno nie było aktualizacji z jego strony a tu wyskakuje z włosami do Wiedźmina 3 -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Tylko to nie jest kolekcjonerka z gra, ktora dopeiro sie pojawi Wiec porownanie bez sensu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi