Tydzień Komponentów - Promocja obowiązuje do 17.05.2020 r
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
Ja tam odczuwam to głównie jako różnica w dźwięku a nie w płynności przyspieszania. W momencie kiedy ICE lekko zrzuca to ten brak uzupełniony jest przez elektrykę i straty nie ma. Efekt jest ale to pozorne. Żeby było odczucie zmiany biegu i to działa. Jest przyjemniej Mówię o swoim, nie o innych bo tam faktycznie tak może być. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Stig kupił swoje wymarzone auto Jak dla mnie jeden z najbardziej niedocenionych hiper samochodów. -
Przez galakty · Opublikowano
Nie wiem czy znacie Profesora Chrisa z YT, od jakiegoś czasu z fajnego kanału i eksperymentów przerodził się w promowanie płukanek (którymi gardził i się smiał z nich) ale nie o tym. Ostatnio nagrał film jednostronny o pewnej firmie, teraz ma kłopoty i nagrał kolejny film w którym się tłumaczy. Widzowie zjechali go w komentarzach, więc co robi dorosły facet z Podlasia? Blokuje komentarze Co za upadek fajnego kiedyś twórcy... -
Przez galakty · Opublikowano
Znajomy ma Mazdę 2.0, jego żonka Corollę 1.8 hybrid. Jak on się dorywa do Toyoty w trasie to żre więcej od Mazdy To są auta dla spokojnego i płynnego kierowcy. Jechałem Yaris Cross czyli gorszą hybrydą 1.5 3 cyl i naprawdę tym się nie da szaleć, nie chce się, lepiej płynnie przyspieszać i irytować kierowców z tyłu
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi