Weryfikacja zestawu PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Znaczy Picollo znów dostał bullshit powerup wynikający z dowolnego asspulla. Gohan, no ok- w jego postać jest wpisany ten niekontrolowany rage. Przy czym już po transformacji wydaje mi się zbyt bardzo kontrolować sam siebie jak na Beast. Oczekiwałbym czegoś blizej SSJ Brollyego. Nawet w ostatnich chapterach mangi chyba dopiero wspominaja, że dzięki Gohanomi Brolly zaczął bardziej sobie kontrolować i mu oczka na miejsce po transformacji wróciły Dla mnie najlepszym współczesnym filmem DB jest ten z Brollym. Kanonizuje Brollyego oraz Gogetę, w dodatku SSB. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Nie wiem jaki to niewyobrażalny sukces odniósł. Był jednym z wielu piłkarzy chyba że o czymś nie wiem i ma jakieś wybitne osiągnięcia na przykład w dziedzinie fizyki. Dzieci ma takie jakie wychował. Przecież to on odpowiada za wychowanie. Był piłkarzem, skończył karierę 13 lat temu. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Przecież Berg to niemiecki agent opłacany przez Vaga -
Przez wallec · Opublikowano
Porównanie czerwone vs niebieskie, tego nie da się nie widzieć. record_2026-01-27_21-38-24.mp4 Wydaj milion złotych na dysk pcie 4 lub pcie 5 z tryliardami megabajtów transferu -> udawaj, że nie widzisz freezów i że tak ma być. Masz coś nie tak z komputerem, jeżeli masz zawiechy. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Wyjaśnienie ich przemian jest jak najbardziej zrozumiałe i pokazane. Film sam w sobie był lepszy niż wiele kiepskich filmów DB. No i jest kanonem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi