Weryfikacja zestawu PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
kto był przy tym losowaniu? Byli jacyś świadkowie? -
Przez bbandi · Opublikowano
Gram na najłatwiejszym, u opcjonalnych bosów jestem na hita więc nawet w trybie "fabuła" trzeba sporo farmić i wrócić do nich pewnie pod koniec gry, raczej tego nie będę robił ale piszę do wiadomości, wczoraj grałem te mini gre na "plaży" co się biega po tych kłodach - parę prób było żeby to przejść. Ale muzyka to jest totalny sztos nawet w takiej zapchajdziurze jak ta plaża była fajna muzyczka, unikatowa - no pogrom zrobili dźwiękiem bez dwóch zdań. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Chciałem dać zagadkę i spytać, czy żeś PiS-ior czy Konfiarz? Ale po wielu Twoich wypocinach weekendowych, odstąpię od tej zagadki. Natomiast posłuchaj i to bardzo, zadaj sobie pytanie, na nie odpowiedz i to szczerze, czy gdyby nadal rządził PiS i wystawiałby na tegoroczny bój o pałac Nawrockiego, to wszystko co wyszło przez ostatnie miesiące szkodliwego nt. Nawrockiego wyszłoby na jaw, doskonale wiedząc, że takie podobne afery z lat 2015-2023, kiedy rządził PiS z udziałem polityków PiS-u oraz ludzi powiązanych z PiS były przykrywane przez polskiego Goebbelsa, jakim jest Kurski skutecznie na rozkaz Kaczafiego, a z kolei na Trzaskowskiego co było szkodliwego wypluto już 5 lat temu i przez ostatnie 5 lat nic nie znaleziono, co mogłoby pogrążyć Trzaskowskiego, a ludzie przez ostatnie lata mogą być mądrzejsi i na drugi ten sam numer PiS-iorów się nie nabiorą? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Kolejne przykłady braku mózgu, kuźwa takich powinni ogrodzić słupkami i zostawić aż umrą, albo aż rozum przyjdzie do głowy(czyli aż umrą) \ -
Przez blabla123 · Opublikowano
Czeka na wytyczne z góry
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi