sido107 Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 Prezentacja płyty głównej ASRock B450 PRO4, zapraszam do oglądania, napiszcie, czy chcecie więcej takich materiałów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 Aż zadam pytanie. A co Ty możesz wiedzieć o płytach głównych? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 Ooo moja płyta u Was :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 Nic specjalnego ta płyta, jeżeli mam być szczery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 No trochę tak ale jak wspomiał Łukasz - budżetowa, lecz ja tam jestem z niej zadowolony bo tez nie mam PC za parenascie tyś to lepszej nie potrzebuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 B450-A PRO MAX tańsza i lepsza i tyle w temacie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 Uuu, Łukaszek w szkodę wchodzi Cugowskiemu, będzie drama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 1 godzinę temu, tomcug napisał: Nic specjalnego ta płyta, jeżeli mam być szczery ale jak polecisz coś innego na grupkach technicznych to cię wyśmieją z miejsca i każą się douczyć. Według tych EKSPERTÓW to wsytarczy dla r7 3700x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 Ta płyta nawet LLC nie ma, MSI w tym segmencie kosi konkurencję równo. A ęksperci z grupek technicznych mnie nie obchodzą za specjalnie, tak naprawdę 99% tych, co się wypowiadają, to leszcze, co nawet sprzętu na oczy nie widzieli. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 5, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2020 "Bo znany dżutuber powiedział to ja `powtaszam`" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano July 6, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 6, 2020 (edytowany) 9 godzin temu, tomcug napisał: Ta płyta nawet LLC nie ma, MSI w tym segmencie kosi konkurencję równo. A ęksperci z grupek technicznych mnie nie obchodzą za specjalnie, tak naprawdę 99% tych, co się wypowiadają, to leszcze, co nawet sprzętu na oczy nie widzieli. Na co ci LLC na tej płycie przeca to wiór do biura Edytowano July 6, 2020 przez Dziarson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 6, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 6, 2020 Ludki przecież kręcą proce pokroju R5 3600 na tych mobasach i lepiej wtedy, jak napięcie nie spada o 0,05 V pod obciążeniem jak na tym ASRocku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano July 6, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 6, 2020 Ludki nasłuchają się guru i potem plują na Ciebie bo mówisz inaczej niż się przyjęło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 6, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 6, 2020 A guru to zwykły leszcz bez żadnego pojęcia w temacie Taki mamy klimat niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano July 6, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 6, 2020 Weź się już Tomek nie znęcaj nad tym Liptonem I Blackiem, wszyscy wiedzą że oni to takie odpowiedniki Mango telezakupów i nikt tych ich testów nie bierze poważnie. Ale bądźmy wyrozumiali, nawet żuk gnojarz ma prawo do swojej kuleczki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano July 6, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 6, 2020 Nie trzeba szukać aż tak wysoko. Wystaczy spojrzeć na adminów grup, coś powie i to jest święte. Sam mam pod sobą kilka grup i też widzę jak inni ulegają pod moim zdaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano July 6, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 6, 2020 Ja tam bym nie uległ, czasem nawet jak coś źle przeczytam to i tak kłócę się do upadłego, dopiero jak doczytam pytanie do końca to przestaję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano July 6, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 6, 2020 też tak mam. Jeśli sam nie zobaczę, że się mylę to zazwyczaj bronię swojego. Ale jak dostane jakieś dobre testy itp to wtedy można coś pomyśleć, ze nie do końca ma się rację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się