xXMateoXx320 Napisano July 15, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 15, 2020 Czy jest szansa na dodanie dark-mode albo blue-mode? Ciekawi mnie wyglad forum w ciemnych barwach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano July 15, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 15, 2020 Jj Dark by się przydał bo teraz w nocy to liczy wypala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 15, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 15, 2020 Postaram się, żeby był. Tak w ogóle, to może dałoby się ściągnąć mj'a i resztę, skoro foróm OVC i tak już wyyebało w kosmos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano September 13, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano September 13, 2020 Naprawi w koncu ktos ten sb i tło bo mnie szlaken tarfen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano September 13, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano September 13, 2020 Ta, sromać nima gdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano September 13, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano September 13, 2020 pewnie ze jest moizemy sobie SB w rabatowym zrobic jak za starych czasó na BIT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano September 13, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano September 13, 2020 (edytowany) Co do dark mode, to używam osobiście wszędzie w necie wtyczki do opery - https://mybrowseraddon.com/dark-mode.html a do google https://add0n.com/dark-theme.html?from=google Oczy znacznie, ale to znacznie mniej obciążone, bo na def na większości stron jest faktycznie zajebista wypalarka. e: ith na tym dm wygląda mi tak: Edytowano September 13, 2020 przez Kelam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano September 13, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano September 13, 2020 Nie wiem, w czym dokładnie rzecz, ale po aktualizacji IPB admin musi coś tam jeszcze zrobić, zanim ponownie SB będzie dostępny. A jednak aktualizacja musi być robiona, chyba że potem ma być news jak niedawno bodaj z benchmarka, że nastąpił wyciek haseł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano September 13, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano September 13, 2020 Ile to będzie trwać? W sensie ta aktualizacja ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano September 13, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano September 13, 2020 (edytowany) Sztery dni 12 browarów i 2razy restet a i szy pizze bo glodny Edytowano September 13, 2020 przez Dziarson Piwooo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano September 13, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano September 13, 2020 Ja wczoraj jadłem pizze A co do aktualizacji forum to przecież dzisiaj niedziela to co ja wymagam Zdrowie Dziara póki starzy nie patrzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się