Przełożenie dysku twardego do innego komputera.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
Ah no dobrze by to było ograć na PC bo kupiłem sobie bloodbornea po tym jak od znajomego odkupiłem używkę ps4 (300zł) i doznałem ciężkiego szoku jak tragicznie to chodzi Na początku myślałem, że może z konsolą coś nie tak ale okazało się, że tak to ma wyglądać w sensie tam chyba jest 30fps bo człowiek gra i ma wrażenie jakby ta gra po prostu zacinała. Jestem w ciężkim szoku, że ludzie kupują takie gówno, nie chodzi mi o samą grę tylko jak to chodzi, przecież 30fps to jest dramat. W takich fpsach ja nie dam rady tego ograć także jedyny ratunek port na PC z 60fps. -
Przez dannykay · Opublikowano
Tak sobie pomyślałem, że ciekawe czy bananowy civic nadal jeździ -
Przez Camis · Opublikowano
W ciągu ostatnich 6 miesięcy dostałem już 2 błędne faktury. Najlepsza była za działkę którą dostałem z miesiąc temu, miesięcznie płaciłem około 45zł. A tu nagle przyszła faktura na maila a tam do dopłaty 30000zł, tak trzydzieści tysięcy! Ale po 3 dniach sami przysłali fakturę korygującą na normalna kwotę 47zł. Te ich systemy powinny to od razu wyłapywać że cos jest nie tak, gdzie na przyłączu 3kW zużyje przez 5 miesięcy energii za 30kzł -
Przez Doamdor · Opublikowano
Miałem pełny z ramką, teraz jest ok. Ciemno jak w d..... z HDR. Poustawiałem i teraz z HDR gra zyskała.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi