Dominiick Napisano July 30, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 30, 2020 Uszanowanko, Pytanie odnośnie konsoli PS4 - chcemy z kumplem pograć multiplatformowo, ja na PC, on na PS4. Oczywiście chodzi głównie o FPSy, a wiadomo, pad vs myszka nie ma szans. Czy idzie podłączyć do konsoli normalną myszkę i klawiaturę ? I czy dobrze to działa ? Próbował ktoś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 30, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 30, 2020 Idzie ale trzeba mieć adapter który kosztuje ~~60zł -110zł coś typu tin200 od genessis, logitech tez miał podobne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominiick Napisano July 30, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 30, 2020 Ten adapter jest konieczny do każdej gry, czy do tych wspieranych nie trzeba ? Chodzi nam konkretnie o COD Warzone, podobno ma pełne wsparcie dla myszki i klawiatury na PS4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano August 3, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 3, 2020 no adapter masz taki, że wpinasz sobie pod niego myche i klawe i bezpośrednio do PS4. Jednak musisz zobaczyć czy da rade tak pograć z kumplem na PC bo często jest tak że się nie da bo są inne serwery itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaraa Napisano August 31, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 31, 2020 ja mam wszystkie gadzety do gier od genesis, dobra firma, teraz sie zaopatrzylem w fotel gamingowy od nich nitro 550, rewelka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się