Przenośne Wi-Fi.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Strutter · Opublikowano
@RyszardGTS Używałem do ostatniej wersji 7 beta. Była bez reklam, poprzednie też dało się tak "zrobić". Zakończyło się przejściem na Palringo, gdzie można było łączyć GG i FB w tamtym czasie. @Wodzu Zawsze jest jakiś początek, okres mojej względnej forumowej ciszy przypadał na lata "redaktorskie", co umożliwiło dostęp do zasobów sprzętowych. Na szczęście wykształcenie umożliwiło inną ścieżkę kariery. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Chcialem pokazac odbicia w kontekscie, ze bez RT tez moga dobrze wygladac. Jezeli Tobie pisze, ze nic nie jest wyostrzone w ustawieniach TV to nie jest. Rozmawiamy powaznie czy nie? Mam wrazenie, ze chyba nie. Nigdy wiecej nie zrobie zdjecia i nie wrzuce na forum. -
Przez tgolik · Opublikowano
Nie jestem pewien, czy dobrze postępuję z tym modem. Czy do głównego folderu z grą mam skopiować foldery: config i mods? Czy w samej grze są jakieś informacje, że mod został zainstalowany? -
Przez Mosiu92 · Opublikowano
Przy tak zrobionym UV, takie są temperatury. Co przykładowo w w/w tytule na ustawieniach wysokich 2560 x 1440 daje średnio 100/110 klatek, czasami spadnie do 90 jak się sporo dzieje, nie wiem czy to sporo czy nie ale gra jest komfortowa. Jedno mnie zastanawia, że tutaj już różnica między hot spotem a gpu jest zawsze w każdym tytule 10/11 stopni i gdyby taka różnica była bez UV wyżej to wyglądałoby to już o wiele lepiej, 73,5 na 85,86, to stwierdziłbym, że jest lepiej niż "ok".
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi