Zestaw do 6.000
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Z tego co pamiętam, ten TAU to w ogóle jest specyficznie używany do kalkulacji (przy PL1=125W, PL2=253W, TAU-56s, to podobno przy mocy 253W czas trwania wydzielania takiej mocy jest krótszy niż 56s). Nie wiem, czy nawet @tomcug kiedyś o tym nie pisał. Także trzeba przyznać, że Intel to wie jak komplikować te specyfikacje (np. właściwie to po co zrobili do i9K profil nonExtremeConfig i ExtremeConfig ... ?). -
Przez Send1N · Opublikowano
Uruchom poprzez zwarcie pinów na płycie czymś metalowym ciekawe czy będzie tak samo, ja miałem podobnie w poprzedniej obudowie, po zmianie budy już odpalał od razu po naciśnięciu przycisku a sprzęt ten sam przełożony. -
Przez marko · Opublikowano
To też dużo zależy gdzie mieszkasz. Będziesz w jakiejś metropolii, to jak policzysz koszty mechanika, to nagle zakup nowego auta czy leasing nie wydaje się taki straszny. Będziesz jednak mieszkał w jakiejś mniejszej miejscowości, to okaże się, że lepiej trzymać 20-letnie auto i naprawiać co chwilę, a i tak się opłaci. -
Przez ju-rek · Opublikowano
też miałem termin na 24.11, a dotarła do mnie 26. Od 20 tułała się po Urzędach celnych.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi