Obudowa, zasilacz, chłodzenie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Ale gimnastyka mentalna. Zaraz się zawiniesz w precel i nie oowiem co będziesz sam sobie mógł zrobić. Ty pisząc ruscy nie odnosisz się do Rosjan? No i ja się nie odnoszę do wszystkich imigrantów. Odnoszę się do bandytów którzy sprawiaja, że Szwecja już nie przewodzi w statystykach najbezpieczniejszych krajów (BTW. sprawdź kto teraz jest w top 3). Do nierobów którzy przybywają tu dla socjalu, a orzez takich jak Ty nazywani są azylantami. Facet z Iranu który tu przyjechał, pracuje, płaci podatki i nie próbuje tu narzucać swojej religii i wstecznych poglądów kulturowych zostanie przeze mnie przyjęty z otwartymi rękoma. Dlatego jestem propagatorem przyjmowania Ukraińców. Z kochaniem inaczej to w ogóle się odkleiłeś. Popieram związki partnerskie dla osób LGB. I w tym zamyka się temat tego kto z kim śpi. Nie będę respektował dziwactw i wymysłów. Nie będę mówił ono i nie będę faceta w sukience nazywał kobietą. Jak to się ma do zaglądania do łóżka? @Kamiyanx Dowiem się czy określenie "nachodźca" jest akceptowalne ku wspólnej koegzystencji? Bo ani "imigrant", ani tym bardziej "azylant" używać nie zamierzam. Powtarzam, że pytam serio by wilk był syty i owca cała. A jeszcze tak do tych którym brakuje bata nad człończem i już mają atak paniki, że moderacja nie działa... Już dostałem 2 ostrzeżenia. 😔 -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ta gra chyba powstawała dopiero od pierwszej zapowiedzi, a nie 10 lat 🤣 Bo śmiało można ją uznać za gniota roku. -
Przez kubikolos · Opublikowano
Dziwne, ten wątek nigdy nie był od MERYTORYCZNEJ dyskusji Jeżeli ma być GRUBO to proponuję też przestrzegać Art. 135. § 2. to ładnie przerzedzi grono wojowników -
Przez jagular · Opublikowano
Jakieś mam wrażenie że to coś w rodzaju "prose pani, prose pani, cy ja mogę powiedzieć że Kamil jest głupi?". Cóż, nie zazdroszczę moderowania tego wątku, bo drama na pewno się nie skończy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi