jaki internet
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ooo, a co znowu doniósł? -
Przez galakty · Opublikowano
To Horizon a nie sim, bez asyst i tak masz asysty Także ja napiszę - co to za frajda? -
Przez Sidr · Opublikowano
O ile z pewnych względów tu się nie udzielam, to z ciekawości wszedłem w komentarze @Badalamanni sie zastanawiam. Czy to jest jakiś Izraelski AI-bot do hasbary? Ten "użytkownik" jest tak bardzo zdeterminowanym orędownikiem racji stanu Izraela i jego propagandy, że może warto sprawdzić, czy to nie bot? Wiadomo, że służby i władze tego Państwa nie przestrzegają wielu międzynarodowych zasad w rozumieniu ogólnym. Na Reddicie problem rozmawiających ze sobą botów jest już bardzo stary, więc zakładam, że jest to problem każdego większego portalu społecznościowego, a w obliczy obecnej sytuacji na BW pewnie i mniejszych. Ciekawe jest, jaka jest skala takiego ruchu generowanego przez boty. Czytałem kiedyś jakiś artkuł w którym oceniali, że ruch generowany przez boty na największych portalach społecznościowych to może być ponad 80%. A to było już kilka lat temu. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Opinia przychylna, bo gra wciągnęła mnie jak w Bagno Smutku, Artaxa. Ale wszystkie wady dostrzegam. Wlazłem wczoraj do wieży, chyba to Wieża Mądrości, pomyślałem że tylko zobaczę co jest w lokacji. zagadka obok wieży, zagadki w wieży, wrota otchłani, zagadki w otchłani... i ani się spostrzegłem pykło kilka godzin. Tu masz trochę o technikaliach: -
Przez GordonLameman · Opublikowano
napiszę ci to za jedynie 2,137% wartości neiruchomości!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi