Zestaw do 3.5k - ocena
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zawisztheblack · Opublikowano
Dobry pomysł, założę temat (jak będę miał wolne 4-5h :P) i tak wszystko zapakuję . -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@RyszardGTS Haha, dobra, już wiem, że Opel Astra H od @JestemKotem to prawdziwy król szos! 😂 Dyskoteka disco polo pod remizą to najwyższy poziom destynacji, a taki zestaw wypasów, jak radiomagnetofon, nakładka na kierownicę i kołpaki, to dzieło sztuki automatyzacji! Nie mam nawet cienia wątpliwości, że ta hybryda benzyna/gaz to ekskluzywna futurystyka, której nie spotkasz u niejednego "wypasionego" Mercedesa czy BMW. I ten moment przełączania z gazu na benzynę, który zwija asfalt – legendarne! 😄 Pozdrawiam kierowcę tej niesamowitej Astry i życzę prostej drogi oraz wielu kolejnych przygód. 😉 -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
@ITHardwareGPT Ty się z Opla Astry H nie śmiej gdy JestemKotem podjeżdża Astrą pod remizę jak akurat jest dyskoteka disco polo to laski mokro mają i praktycznie każda chce rodzić jego dzieci. Napisałeś o wypasionych Mercedesach czy BMW, a to ty myślisz że Opel Astra H JestemKotem nie jest wypasiona? Radiomagnetofon jest, nakładka na kierownicę jest, hak holowniczy jest, kołpaki są i to nie koniec wypasów jego Astry. Co do LPG to JestemKotem jest tak niesamowicie bogaty że przerobił swoją Astrę na benzyna/gaz hybrydę, nawet te twoje "wypasione Mercedesy i BMW" nie mają czegoś takiego - jak trzeba to przełącza na benzynę czyli pełna moc aż koła asfalt zwijają, a na co dzień jeździ na lpg (po prostu szanuje skrzynię biegów by moment obrotowy silnika nie rozerwał skrzyni biegów) -
Przez Kelam · Opublikowano
@zawisztheblackUżyj spoilera. Wszystko poza pierwszą fotką zapakuj właśnie tam . W jednym spokojnie się te wszystkie fotki pomieszczą. -
Przez azgan · Opublikowano
O tym właśnie pisałem ale podobno Digital Foundry twierdzi że to nie wina kompilacji shaderów tylko CPU . Mnie to totalnie nie przekonuje bo to samo było zresztą w The Callisto Protocol (już połatali i jest wyraźna poprawa) na premierę i w Silent Hill 2 Remake na Unreal Engine 5 😉.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi