Czy mogę podłączyć gniazdo rj45 do kabla rj11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Fiolet na QD to wynik z braku polaryzatora, a nie budowy piksela. Głównym problemem to jest input lag, a nie artefakty -
Przez VRman · Opublikowano
I tak samo uważam, tak samo napisałem. To będzie cholernie skomplikowana transformacja, kosztowna, bolesna i... absolutnie nieunikniona jeśli chcemy przetrwać a nie zostać niewolnikami. Nie mam wiedzy aby proponować rozwiązania. Ale są ludzie którzy się do takich zadań nadają. Co do litu - nie wiem czy aby na pewno tak bardzo go potrzebujemy. Cały ten pomysł z autami na baterie uważam za chybiony i szkodliwy, z czym zaczyna się zgadzać coraz większa liczba analityków, widzących jakie to ma skutki. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ilość i widoczność FG bardziej zależy od rozdzielczości wyjścia jak i ilości klatek bazowych. Mówić krotko im wyższa rozdzielczość bazowa i więcej FPS tym FG lepiej sobie radzi. Przyjęło się ze FG zaczyna "wyglądać" dopiero od 60 FPS w górę. Ale pamiętać trzeba ze mówimy o 60 klatkach bazowych. Czyli po włączeniu FG dostaniemy 120FPS itd. Ja osobiście na artefakty FG przestaje zwracać uwagę dopiero przy 80-100 FPS bazowych. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No z reguły z pamiecią, która jest ustawiona możliwie najszybciej -
Przez VRman · Opublikowano
Znowu ten pojazd po ludziach piszących, że karty powinny mieć normalniejsze ceny. Co jest śmiesznego w wypowiedzi kolegi wyżej, że półka 5070ti/9070xt powinna kosztować 2000zł? Przecież to są realnie nawet nie xx60tki. GTX 760 miał szynę 256bit. Połowa chipu 6800gt/ultra to było 6600. Połowa pełnego Pascala to była 1060tka. 5080 to połowa 5090tki. A teraz nazwali to x70 i jeszcze jacyś debilni youtuberzy gadali, że to idiotyzm, że AMD źle to nazwało, bo trzeba było nazwać xx90 Skoro uważacie, że nie ma co patrzeć na polskie warunki, to powiem tak: jako biedny Polak kupowałem przez większość życia karty, których nie kupowała większość z bogatych krajów, bo za drogo. Skoro entuzjaści tak robią, to czemu nie podnieść na zachodzie cen do takich poziomów? 5070tka za 2000$ 5080 za 5500$ Że co? Że mniej by się sprzedało i popsuło rynek? Bingo.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi