USB wyłącza się po zbootowaniu komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CajraX · Opublikowano
Przechodzimy tak obojętnie wobec ludzkich tragedii. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
I w sumie w wielu punktach mieli rację..., bo Unia poszła w złym kierunku, ale jeszcze gorzej że nasze rządy dokładają od siebie, zamiast wprowadzać minimum. Pytanie czy nasze "elity" potrafiłyby zawrzeć inne umowy, zamiast UE. Gdyby potrafili i chcieli to wyszlibyśmy na tym lepiej, ale niestety po takiej "dekomunizacji" nie ma co liczyć na dobre owoce. UK zrobiło wyjście z UE dla taniego poklasku wyborców, bez kompetencji do sterowania państwem i zawieraniu umów... Baa, pewnie nawet przygotowania nie było. Ukraina bez UE miałaby się całkiem dobrze, gdyby nie wszechobecne bandy interesów, gangi oraz oligarchowie. U nas byłoby lepiej, bo nie było aż tak źle, ale to już dumanie... -
Przez Ravenik · Opublikowano
A jakie macie wyniki TimeSpy Graphics (zwykły, nie extreme) na RTX 5090 stock????? U mnie jak widać na screenshot około 41000 i trochę mnie to martwi, bo na sieci podają znacznie wyższe wyniki dla tej karty. W nomad mam około 14400 na stock, więc ok. -
Przez voltq · Opublikowano
Akurat gdyby UE narzuciła likwidacje zasiłków socjalnych to bardzo bym to popierał Osłabienie polskiej tradycji kultury i wiary nastąpiło tutaj mieli racje A gdzie trafił Roman Giertych w jakiej on partii teraz jest ? Wiec tutaj jest totalny mix
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi