Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ShaDow_Pro ja ogólnie zazwyczaj tak robię że jak coś mi nie pasi to odrazu zwrot bo nie mam zamiaru czekać później na sprzęt. Ogólnie to wszyscy jadą na sztukę a kontrola jakosci chyba leży

Ostatnia zmiana i zdziwiłem się że na tył do h9 mi nie wszedł wentyl od lian li🙆 widać są trochę szersze od standardowych 120 no ale cóż🤷🤣🤭

20250804_205518.jpg

20250804_205514.jpg

• Like 5
Opublikowano

@DarkeVo odpaliłem testowo tego Thermalrighta łożysko po przystawieniu ucha jest słyszalne ale z kilku centymetrów już go nie słychać więc przy zamkniętej budzie jest to do przyjęcia, jak zwykle FDB FDB'owi nie równe :E;) sam ring wygląda świetnie w porównaniu do light wingsa nie dość że o wiele lepiej się prezentuje bo jest cieniutki to jeszcze ta biel jest zimna a nie ciepła (zżółknięta) jak w BQ

Opublikowano

Od light wingsów wizualnie prezentują się o niebo lepiej, natomiast w LW łożyska nie słychać wcale po przystawieniu ucha do silnika a w tym TR owszem ale na tyle cicho że jest to do przyjęcia, w takiej kasie spoko wentylator, ma też możliwość szeregowego łączenia i antywibracyjne rogi :thumbup:

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

@Send1N Za 33zł spoko opcja.

Ja nie polecam za to Duala 5060Ti, dzisiaj leci zwrot. Karta na stock w OCCT PL 180W, wbija 2400rpm i 80* na biosie quiet.

Ogólnie to podsumuje to tak, jabra - Asus Dual. Zamówiłem MSI Gaming, 2 wentylatorową zobaczymy. 

Edytowane przez ShaDow_Pro
  • Haha 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wyłącz tylko jeszcze to odpustowe rgb pod stojakiem na słuchawki i w myszce i daje 10/10 :lovin: całe stanowisko elegancko kolorystycznie dopasowałeś (nie tylko wnętrze budy) i to jest sztuka, sam zawsze tak robię :thumbup:

Edytowane przez Send1N
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Może dlatego że trzeba dać ponad 2 razy tyle co on dał za ten ekran ;) swoją drogą to w cenie tego alienware można mieć: LS32DG500EUXEN 32" 180hz..  tym bardziej że po zdjęciu widzę że siedzisz dalej od 27" niż ja od 32" :E Sam 3 miesiące temu go nabyłem i jestem bardzo zadowolony (przechodziłem z 27" 1440p) myślałem że będzie lipa ale 1440p w przypadku 32" jeszcze daje radę :thumbup: za 1050zł to jest petarda ekran do multi fps.

Edytowane przez Send1N
  • Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, Send1N napisał(a):

Może dlatego że trzeba dać ponad 2 razy tyle co on dał za ten ekran ;) swoją drogą to w cenie tego alienware można mieć: LS32DG500EUXEN 32" 180hz..  tym bardziej że po zdjęciu widzę że siedzisz dalej od 27" niż ja od 32" :E Sam 3 miesiące temu go nabyłem i jestem bardzo zadowolony (przechodziłem z 27" 1440p) myślałem że będzie lipa ale 1440p w przypadku 32" jeszcze daje radę :thumbup: za 1050zł to jest petarda ekran do multi fps.

Normalne biurko 120x60. Byłem w sklepie dla idiotów popatrzeć na 32 i za wielkie dla mnie stąd padło na 27"

Opublikowano

A tam za wielkie, kwestia 2-3 dni i się człowiek przyzwyczaja, ja mam biurko narożne 150x50x90 (w miejscu gdzie jest monitor i klawiatura ma szerokość 50) więc siedzę bliżej 32" niż ty przy 27 ;) na początku było ciężko ale się przyzwyczaiłem, przynajmniej mam większe głowy w multi fps'ie :E